R R3sp3k7 Registered 31 Октомври 2008 #3 Ако направиш само логото в по голям размер да се вижда че така много празно седи,обаче нещо не ми харесва много просто.Това е от мен
Ако направиш само логото в по голям размер да се вижда че така много празно седи,обаче нещо не ми харесва много просто.Това е от мен
D dashe Registered 31 Октомври 2008 #4 OffTopic @na4itooo а спри се малко де... само цитати ... поне като ще спиш или сабираш мнения..Напиши нещо ти... ...: )
OffTopic @na4itooo а спри се малко де... само цитати ... поне като ще спиш или сабираш мнения..Напиши нещо ти... ...: )
M mute Registered 1 Ноември 2008 #5 обяснение към логото какво символизира ? с какво се занимава фирмата или си ги правиш еи така
Z Zion Registered 1 Ноември 2008 #6 Хммм Доста е добре! :?: Обаче ти ме кефиш. Досега всичките ти творения които пускаш все ми харесват. Хяхя
Хммм Доста е добре! :?: Обаче ти ме кефиш. Досега всичките ти творения които пускаш все ми харесват. Хяхя
K Kdo Registered 2 Ноември 2008 #9 Zion каза: Че вземи и на мен направи едно хяхя Увеличете... ми кажи какво искаш