Мнение за портфолио.

BaHKaTa

Registered
Здравейте отдавна не съм се разписвал в тази тема...
Ето го и новото ми дизайнче за портфолио.
1.Целта ми е да не е с много "Украшения" така да го нарека,а да е семпъл и опростен.Просто обикновенно портфолио.
port1.jpg

Според мен няма да е излишно още някое " Украшение " около текста или зад него,но щом това е била целта....Иначе другото е на 6.

Менюто е трудно четимо. Някак си открои текстовете по него.

Замени шрифта на контента с Arial или Verdana - по-лесно се разчитат. Направи уеб вариант и ще коментираме повече. :?:
Ако мислиш това да ти е портфолиото като дизайнер, замени това Ванката'с с името ти или нещо подобно.

bubust каза:
Менюто е трудно четимо. Някак си открои текстовете по него.

Замени шрифта на контента с Arial или Verdana - по-лесно се разчитат. Направи уеб вариант и ще коментираме повече. :?:
Ако мислиш това да ти е портфолиото като дизайнер, замени това Ванката'с с името ти или нещо подобно.
За текста добре...Той подлежи на промяна...лесна работа...
За това ванката аз съм Иван-Ванката :D....Тфа си ми е името...

Говоря за цветовата гама...Дали не дразни очите нещо...

Когато отидеш на прослушване за работа не се представяш като "Ванката" нали. Това имам предвид.

Относно цветовете - не натоварват, въпреки, че червеното не ми е от любимите цветове.

ПП : още сме 2007 :D

bubust каза:
Когато отидеш на прослушване за работа не се представяш като "Ванката" нали. Това имам предвид.

Относно цветовете - не натоварват, въпреки, че червеното не ми е от любимите цветове.

ПП : още сме 2007 :D
Са съм 4 дни алкохолна ваканция...и за тва напрао 2008...Иначе...прав си ще сменям името... :D

stoqnski каза:
Бацка ако напрайш менюто с бял цвят няма ли да е по яко ?
Чесно казано не знам..аз попринцип като вида бяло и си мисля че този който е правил сайта е забравил там да сложи каквото и да било...Сравнявам бялото с празно...и не ми харесва като е бяло.

Правил си и по-хубави ;)
  • На този не ми харсва цвета като цяло
  • Менюто наистина е нечетливо
  • Малко е празничък ;)

3o6k0 каза:
Правил си и по-хубави ;)
  • На този не ми харсва цвета като цяло
  • Менюто наистина е нечетливо
  • Малко е празничък ;)
1.Както се казва всеки с вкуса си.
2.Текста ще бъде оправен.
3.Какво имаш предвид под разничък?Къде е празен?

има идея в дизайна ти но имаш няколко серизони проблема
  • много е еднотипно и скучно. изглежда "като всеки друг"
  • Менюто е нечетливо
  • много червено си вкарал. особенно менюто. от толкоз червено дразни очите и няма да е мноого посещаван сайта.
  • вкарай още някой ефект по хедъра
  • измисли си лого и по-добро име за сайта адашче, че така както каза bubust така ли ще се представиш

ми мисля че за сега това са ми съветите

Оу, червеното много остро :roll: Вземи смени цветовата гама ;) Бях виждал твой сайт някъде в дата май беше - също червен :roll:

Back
Горе