Мнение за сайт!

miro91

Registered
За първи пък и аз да пусна тема в този раздел. Искам мнението ви за този сайт. Все още не е завършен. Приемам всякакви критики и мнения.
Тема: Литературен клуб "Клио и Ерато" към СОУ "Й. Йовков" гр. Тутракан
http://klioierato.info

iwanov каза:
Махни линка за админа ,сложи някакъв фоотер ,сложи бордер 0 на в3цхтмл :)
bordera 0 на кое?
футъра е сменен. Ако имате още нещо кажете. Само да кажа че панелите отляво и отдясно ще се сменят.

lud2 каза:
Дава ми грешки като цъкна на някоя от категориите на статии
Те още не са готови само да оправя базата данни и там статиите ще са готови. Новината не я гледайте тя е пробна.
Едит: Готово вече статиите се отварят. В статии ще има творби написани от членовете на този клуб. Те са от моя клас и съм добавил някои на една моя съученичка.

Ми на мен нещо хедъра не ми се нрави :oops:
А и сега като се загледам (поне под Лисицата) има разлика месду някои таблици. (пр. На меню-то и тази под нея) :?:

iwanov каза:
miro91 каза:
iwanov каза:
Махни линка за админа ,сложи някакъв фоотер ,сложи бордер 0 на в3цхтмл :)
bordera 0 на кое?
на банера за валидирането на HTML-a
Едит: С фф не го гледах за малко гледах го предимно с опера. Сега го оправих. :D

roody каза:
Ми на мен нещо хедъра не ми се нрави :oops:
А и сега като се загледам (поне под Лисицата) има разлика месду някои таблици. (пр. На меню-то и тази под нея) :?:
Хедара ще се смени той е само тай пробно ще се смени а таблицата с менюто сега ще я погледна аз го гледам с ИЕ ФФ и опера но под ФФ това с менюто не го бях забелявал.
Ще го оправя мерси. Нещо друго.
Само да кажа че скрипта за увеличаване на скрипта не мога да го напрая да работи под всички браузъри.

svilkaa каза:
Преди " защо има \\\ :lol:
На менюто сложи някъв фон при hover ;]
За новината просто като я копирах тези черти си бяха тай виж в бтв сайта намери тази новина. Тази новина ща се смени тя е временна. За сега няма новини около сайта. И това за менюто е добра идея. Ще го направя. Мисля ховера да е с това тъмкокафявото.

Едит: готово сложих ховер ефект. Сега как е. На мен ми харесва. :D

Сега и хедара на сайта е сменен и някои неща са сложени вчера подъчах домейн. И ще се смени домейна само. Нали може само домейн и хоста да ми е от фреехостиа.ком

Back
Горе