Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
bordera 0 на кое?iwanov каза:Махни линка за админа ,сложи някакъв фоотер ,сложи бордер 0 на в3цхтмл![]()
Те още не са готови само да оправя базата данни и там статиите ще са готови. Новината не я гледайте тя е пробна.lud2 каза:Дава ми грешки като цъкна на някоя от категориите на статии
на банера за валидирането на HTML-amiro91 каза:bordera 0 на кое?iwanov каза:Махни линка за админа ,сложи някакъв фоотер ,сложи бордер 0 на в3цхтмл![]()
Едит: С фф не го гледах за малко гледах го предимно с опера. Сега го оправих.iwanov каза:на банера за валидирането на HTML-amiro91 каза:bordera 0 на кое?iwanov каза:Махни линка за админа ,сложи някакъв фоотер ,сложи бордер 0 на в3цхтмл![]()
Хедара ще се смени той е само тай пробно ще се смени а таблицата с менюто сега ще я погледна аз го гледам с ИЕ ФФ и опера но под ФФ това с менюто не го бях забелявал.roody каза:Ми на мен нещо хедъра не ми се нрави![]()
А и сега като се загледам (поне под Лисицата) има разлика месду някои таблици. (пр. На меню-то и тази под нея) :?:
За новината просто като я копирах тези черти си бяха тай виж в бтв сайта намери тази новина. Тази новина ща се смени тя е временна. За сега няма новини около сайта. И това за менюто е добра идея. Ще го направя. Мисля ховера да е с това тъмкокафявото.svilkaa каза:Преди " защо има \\\ :lol:
На менюто сложи някъв фон при hover ;]