A alex95_bg_2 Registered 3 Ноември 2008 #2 твърде просто ми се струва но изчистено шрифтае интересен, но не схващам каквае тази бяла "дупка" в цветовете
твърде просто ми се струва но изчистено шрифтае интересен, но не схващам каквае тази бяла "дупка" в цветовете
A ArchangelS Registered 3 Ноември 2008 #5 Според мен ,ще стане по добре ако нарисуваш едни боички от там кадето е началото на цветовете и се едно от там излизат тези цветове
Според мен ,ще стане по добре ако нарисуваш едни боички от там кадето е началото на цветовете и се едно от там излизат тези цветове
Z Zion Registered 3 Ноември 2008 #6 Интересно че всичките ти лога ми харесват, Това можеби ми допада най-много Готино е и е свежо.Можеби е подходящо за сайт за темплейти. :?:
Интересно че всичките ти лога ми харесват, Това можеби ми допада най-много Готино е и е свежо.Можеби е подходящо за сайт за темплейти. :?:
P Philip Registered 12 Ноември 2008 #9 хубава идея, ама наистина са криви 3те фигури, заобли ги малко =)
P PoDMaTRiX Registered 18 Ноември 2008 #10 Много са ти ръбати капките. Много цветове си използвал. Това червеното изобщо не си вързва. Смени шрифта.
Много са ти ръбати капките. Много цветове си използвал. Това червеното изобщо не си вързва. Смени шрифта.