Мнение за това нещо

BaHKaTa

Registered
Направих това нещо...кажете ми дали ви харесва...
bahkata1.jpg

На мен не ми харсва - горе логото дето пише ВАНКАТА се виждат отзад, че си добавял някакви снимки на наруто и т.н., а там дето пише последно добавени си сложил, някакви колички

Foxy каза:
На мен не ми харсва - горе логото дето пише ВАНКАТА се виждат отзад, че си добавял някакви снимки на наруто и т.н., а там дето пише последно добавени си сложил, някакви колички
Това е целта да се виждат...иначе хедъра ще е празен...
А това за количките е като пример...Просто съм сложил картинки да има.

за количките ясно, но наистина нещо не го виждам така.Съжалявам за отрицателния вот но това е моето мнение.

В хедъра ти виждам безцелно сложени аниме герои, които въобще нямат нищо общо със тематиката на сайта (не че някъде пише за какво е, но предполагам е личен сайт). Заглавията хубаво, но текста поне го прави със стандартни шрифтове (Arial/Tahoma/Verdana) и то на None. Съдържанието можеше да е просто син фон, тези чертички са напълно излишни. Фуутъра, ако оправиш текста ще е супер. Една препоръка замисляй се как ще коднеш нещо после, защото с тези Gradient Map-ве не те виждам. В навигацията едно не ми е ясно защо преди първия линк няма :, а след последния има. Оправи цветовете в хедъра.

Пиши там...тва е за Рециклето :D

бтв...Ако някой иска сайта подарявам го...Само да ми пише.

Back
Горе