Мнение ?

Kdo

Registered
mebel.jpg

Добре се е получило :?:
Но не липсва ли едно основно меню :?
Поне още едно трябва да добавиш, нещо от сорта на "връзка с нас" или подобно. Все пак хората трябва да знаят каде да ви намерят :wink:

Доста добре.

Флаш ли ще е или да? Имам само няколко забележки. Отражението на текста в хеадъра нещо не е както трябва отдолу трябва да е по бледо и да се преливат. Отдолу някакъв текст, запазени права, etc?

Когато го видя завършен с флаш ще си позволя още критики. :)

Поработи още.Нещо не е както трябва.От начало ми хареса като идея но, като поседях да го гледам и си казах трябва още работа. :?:

На мене неми харесва само от хедара надоло тези "кутии" така да ги нарека кадето трябва да ти съдържанието според мен ако ги прибереш да са точно под хедара мосля че ще се получи по добре от сега , но като цяло мн михаресва дизаина ти .

И ако ти се играе да го направиш в флаша ще стане..... :?:

mania каза:
Поработи още.Нещо не е както трябва.От начало ми хареса като идея но, като поседях да го гледам и си казах трябва още работа. :?:

И аз така. Според мен като ще обграждаш обграждай с еднкви бордери всичко. Като ще заобляш заобляй всичко. Така има загатната нотка професионален но неможе да се нарече така. После сивия фон ти нма как да го направиш 1:1 затова го направи чисто сив без такива драсканици. И наистина поправи отражението примерно да е наклонено.

Back
Горе