Мнение

vankich

Registered
Направих един опит за сайтче. Не е кой знае кво ама нещо нямам идеи сега. Дайте мнения.

templateza3.jpg

Горе това, което трябва да е меню според мен трябва да е със цветове които поне малко да се отписват. Така е много мътно и даже в началото малко не го видях.

vankich каза:
Направих един опит за сайтче. Не е кой знае кво ама нещо нямам идеи сега. Дайте мнения.

templateza3.jpg
Според мен менюто трябва да има некфи по така картинки а и цветовете определено не ми харесват все едно е Ръждясало .
Иначе формата и логото са готини :)

Hous каза:
vankich каза:

templateza3.jpg
Според мен менюто трябва да има некфи по така картинки а и цветовете определено не ми харесват все едно е Ръждясало .
Иначе формата и логото са готини :)
Напълно подрекям това мнение! :?:

Виж, друго беше ако ги използваш за някаква производителна фирма на кафета или шоколади :D

Bandolero каза:
Виж, друго беше ако ги използваш за някаква производителна фирма на кафета или шоколади :D

lol това ми хареса ;)

Ще видя с какви цветове мога да го попроменя, също така и за менюто.

Edit:

templatev20nv6.jpg

vankich каза:

templateza3.jpg

не е лошо, може би ще е хубаво да поработиш върху хедъра още. и не прави текстовете в съдържанието Smooth, защото като бъдат добавени със html няма да изглеждат така :)

Back
Горе