Мнения в форуми

lub4o

Registered
здравейте, значи аз съм с PHPBB3 и като създам Категория и след нея създам форум и задам права всичко е ОК но като влезна в самият ФОРУМ "Игри" и не ми дава да пиша мнения никъде няма бутон ?

Влезни в папката на темплейта и виж imageset там трябва да има папка EN това са ти изображенията за постове и тн на английски копирай папката и я качи на сървъра преименувана на BG . така ще се появят картинките за българския език .

DevNull каза:
Влезни в папката на темплейта и виж imageset там трябва да има папка EN това са ти изображенията за постове и тн на английски копирай папката и я качи на сървъра преименувана на BG . така ще се появят картинките за българския език .

Братле тук са всички картинки а като напиша на форума
Код:
/posting.php?mode=post&f=1
ми пише че нямам достъп ?

DevNull каза:
Провери си правата зададени от админ панела.

Като създам форума ИГРИ и пиша права такива

Администратори: Пълен Достъп
Ботове - Бот Достъп
ГЛобални модератор - на модераторска опашка
Гости - само за четене
Регистрирани потребители - стандартен достъп + анкети

Смених темплейта пак същото ...

Я отначало че нещо не разбрах като тръгнеш да пускаш ново мнение какво точно ти излиза ?

DevNull каза:
Я отначало че нещо не разбрах като тръгнеш да пускаш ново мнение какво точно ти излиза ?

Това е проблема нищо не ми излиза виж

ACP > Styles > Templates/Themes/Imageset = Refresh (не вярвам това да е проблема щом не ти дава да постваш и чрез линк ,но все пак си ги обнови.)

Ако пак не стане от Permissions > Forum permissions > Избираш всички форуми ,избираш Администраторската група и гледаш всичко да е с "Да".
Пример: Може да пуска нови теми: Да
След това ,така за всички групи.

Back
Горе