Мнения за дизайн на сайт

Th3MaN

Registered
Здавейте,
Преди няколко дни започнах да си права личен сайт. Искам седа ви попитам какво мислите за дизайна му. Не е напълно дошършен, но искам да чуя мнението на някой за да знам дали вървя в правилната посока. Питам само като дизайн, защото като фукнционалност още не е направено нищо по него това е само как горе долу ще изглежда. Става въпрос за сайта: http://th3man.elpe-school.info/

тесен
тъмен
кофти шрифтове и бекграунд
общо взето повече прилича на сайт за някоя игра от рода на wow отколкото на личен сайт.

кофти шрифтове иначе става

mute каза:
тесен
тъмен
кофти шрифтове и бекграунд
общо взето повече прилича на сайт за някоя игра от рода на wow отколкото на личен сайт.

и аз общо взето това бих казал

много мрачни цветове и кофти шрифт, иначе евала за старанието :?:

Абе става като цяло ама шрифтовете верно са ужас!
И май "Последни проекти" е по-малко !
Линковете като полезни връзки премахни подчертаването и сложи едно <b> - може да се подчертават само при отиване над тях!

Между другото това ми изглежда в основата като готов темплейт ама яко променен :?:

Хмм на мен ми харесва... допада ми... вярно малко е тъмен, но пък ми харесва и структората ми харесва. Браво :?:

ПС: Стефчо пиши едно ЛС видях, че си от Елин Пелин... аз съм Сисо предполагам, че ме познаваш... драсни едно ЛС :wink:

Аха благодаря на всички за казаното общо взето сханах какво трябва да променям ще си поиграя още и ще го покажа след време пак :)

И не е готов темплейт всичко съм го правил аз. Гледах структората от един урок в фотошоп.бг но само като структора.

Back
Горе