Мнения за дизайн?

adrian

Registered
Може ли мнение за първия ми дизайн. Не е кой знае какво, но за пръв път се хващам да правя дизайн на Photoshop и до сега се мъчих около 45 мин., за да направя това.
Ясно ми е, че не е кой знае какво, но ако може препоръки, за да се научавам къде бъркам.

dizain.png

П.С. Бутоните сега видях, че са много големи, но ако се захвана да ги сменям ще ми отнеме сигурно още поне 10мин.

Според мен си е супер браво за дизайнчето :?: само намали бутоните наистина

АБе тия ленти за фона ако може да ни са толкова контрастни или текста е чисто черен, понеже не се различава много дабре

И на мен линийте не ми харесват. Имаш ли идея как да го превърнеш в html. :roll: С тези ленти няма да е лесно под различни резолюций. :?:

Ами нарязах го набързо, но нещо много калпаво работи тоя PhotoShop от към страна на код. Иначе с правенето на html най-лесно ще се оправя. Мога и сам да си го сглобя, трудното е рисуването :)

Някакви други забележки?

здрасти
намали линниите които са под контетна ( това вече ти го казаха )
до надписа на компанията наи вероятно трябва да има и лого така изглежда постно.
четерите крагчета в крайщата нещо не ми се връзват с целия пеизаж
това е от мен
поздрави

mute каза:
здрасти
намали линниите които са под контетна ( това вече ти го казаха )
до надписа на компанията наи вероятно трябва да има и лого така изглежда постно.
четерите крагчета в крайщата нещо не ми се връзват с целия пеизаж
това е от мен
поздрави

Те не бяха предвидени тези кръгчета, ама разглеждах едни четки и като я видях тази и си викам за там е :) Лого мислех да нарисувам, но....тук уменията си казаха думата :)

Този цвят не ми харесва особено. Стои някак си избледняло. Направи го по-син :)

Мерси за мненията. Това отива в кофата и ще видя следващия ми опит дали ще има някакви подобрения ;)

Back
Горе