Мнения за дизайн!

gr1zzlord

Registered
Ето един дизайн:
185339I.jpg

Версия 2:

185531S.jpg

Моля казвайте кое не ви харесва !!Не пишете коментари от рода на "Зле" "много е зле" дори да е зле поне кажете кое не ви харесва...

п.с. фон няма защото ще е някаква текстура и ще я сложа след време ако го кодирам!

Зле.
всичко е доста наивно като визия. няма добра подредба на елементите, разхърляно е.
мърляво е най-вече. искал си да е семпло и готино ама си набутал хиляда и един ефекта.
знака на pharma universal можеше да стане и по добре. малко е разклецан.
менюто стои кофти така ръбест. вож си целия сайт имаш сумати заоблени форми, и само една ръбеста - менюто. ако го беше вкарал по подходящ начин- да. но сега стои супер одрязано.

абе почвай наново.

Какво искаш да кажеш с това че е наивно като визия?!И също да те питам кое е разхвърляно?
(не си мисли че споря с тебе просто не мога да разбера кое е разхвърляно?)

gr1zzlord каза:
Какво искаш да кажеш с това че е наивно като визия?!И също да те питам кое е разхвърляно?
(не си мисли че споря с тебе просто не мога да разбера кое е разхвърляно?)

най-вее хедъра. виж просто си наблъскал шрифтове с камара ефекти по тях.
опитай нещо по раздвижено като визия, "по-креативно" - целия ти дизайн е доста скучен

Да за хедъра съм съгласен ще го сменя а за останалата част кое не и е добре?!

Ъъъ положението е трагично, но направи така че да стане положително!
Минути за критика: хеадъра е зле смисъл надписите, поне за сега само това може да се критикува, важното е на теб да ти харесва и чак тогава на клиента!

Аз не съм много компетентен,но да си кажа..Хубаво е съчетанието на сиво и синьо.Само че още малко трябва да се поизпипа.Стой някак си дървено.Ето пример с твойте цжетове където дизайна ми харесва доста повече: цък.

:)

@emcuemnecu
Хедъра е много зле наистина сега ще пробвам да направя нов !А иначе другото на тебе харесва ли ти горе-доло?!

ами идеята ти е добра, само трябва да си я доразвиеш отляво може да го направиш за система от новини или знам ли и аз каква е идеята на сайта

FestarBG каза:
Аз не съм много компетентен,но да си кажа..Хубаво е съчетанието на сиво и синьо.Само че още малко трябва да се поизпипа.Стой някак си дървено.Ето пример с твойте цжетове където дизайна ми харесва доста повече: цък.

:)
на кого е този сайт ?

Тъй!
Според мен, трябва да направиш всички отражения няколко пъти по-бледи. Трябда да направиш надписа "Фарма Универсал", да е прав, а не извит, и да го преместиш малко по-вляво.

Тези кутии, пакети или каквото са там, мисля, че би било добре, да са по-малки. Можеш да направиш и съвсем лека сянка на логото.

И, най-важното - бутоните, мисля, че ще е добре, ако ги направиш светло-зелени, или оранжеви, но не баш #00ff00, ами нещо изпипано, което да отива, на дизайна. Същевременно ги направи по-малки, от сегашните и без никакво преливане.

Другото горе-долу става.

Ето версия 2:
185531S.jpg

по-добре ли е и какво трябва още да добавя или оправя или махна?

Според мен дизайна е идеален!

Поздравления :)

още иска дизайна. сега пък е много празен в хедъра. опитай да намериш баланса.

Back
Горе