Мнения за портфолиото ми

Ristaki

Registered
Здравейте,
Още съм начинаещ в работата си с Photoshop, но пък реших да покажа това което си създадох. То е още недовършено и това е една от причините да го постна да ми кажете какво му липсва и какво мислите. Имайте в предвид, че ми е 1-вото :)

1141807_orig.jpg

П.С.: Необръщайте внимание на имената на бутоните просто нищо не ми хрумваше :)

ако махнеш това Ristaki ще ти кажа
няма нужда го слагаш никой няма да ти открадне идеята

катп цяло му липсва дизайн.
прилагал си ефекти , ама колкото се може повече, за да покажеш какво можеш и се е получило......това.... :?

менюто ти е много голямо, текста в него също. излишни ефекти по менюто.

R-то ти, което предполагам е логото на сайта ти, не е станало. поразгледай малко лога в logopond.com и помисли добре

искал си да е към музикална насока но не се е получило. вмъкнал си музикални елементи но пак не се усеща идеята. всичко ти много грубо, все едноне си рисувал с тънка финна четчица а с голямата баданарка....образно казано :wink: :D

SandPrince благодаря за съветите, а относно меню-то, текста го забелязах, че е много голям :oops: А за R-то там направих грешка сложих този шрифт пробен и забравих да запазя след което неможех да го сменя :) Днес ще направя 2-ри опит за портфолио и ще се постарая повече :)

харесва ми само малко по-тъмно уранжево ако сложиш според мен ще изглежда по-добре . Иначе браво :?:

Back
Горе