Мод за любима храна и напитка

skate

Registered
Искам чрез този мод да направя така че потребителите във форума да си пишат любимата храна и напитка!

ами на мен като всичко ми е любимо ............... то така се получава като си нямаме прасенце :wink:
може да се преработи някой друг МОД примерно и ще стане ..........

Мода за любима кола може да се преработи според мен и ще стане. Само във viewtopic.php не трябва да се слага нищо, за да не се показва под аватара и мисля, че става :)

skate каза:
Искам чрез този мод да направя така че потребителите във форума да си пишат любимата храна и напитка!
сложи си XData mod и ще можеш да си слагаш тези полета в профила и ако след време ако ти скимне нещо друго - много лесно можеш да добавяш и още много други полета към профила :wink:

flesheater каза:
skate каза:
сложи си XData mod и ще можеш да си слагаш тези полета в профила и ако след време ако ти скимне нещо друго - много лесно можеш да добавяш и още много други полета към профила :wink:

Дай линк към този мод :)

adrian каза:
flesheater каза:
skate каза:

Дай линк към този мод :)
Искаше ми се да те упътя към страницата на мод-а в сайта на phpbb, но за съжаление сайта в момента е в неизправност - phpbb.com .
Качил съм ти версията, която аз имам ето тук.
Тя съвсем не е последната версия, но за съжаление няма как да те упътя по-добре :roll:

Хубаво бе хора не разбрахте ли, че може да се направи като ползвате мода за кой каква кола кара и просто да смените думите ;)

^METALLICA^ каза:
Хубаво бе хора не разбрахте ли, че може да се направи като ползвате мода за кой каква кола кара и просто да смените думите ;)
xData mod-a е много по-хубав, защото можеш да си добавяш колкото искаш и различни полета :wink:

^METALLICA^ каза:

Аз го разбрах (нали и аз го написах в един по-горен пост), но този мод xdata наистина е по-удобен. :)

Back
Горе