Моето портфолио.Засега само с photoshop :P

3o6k0

Registered
Вижте какво портфолио си спретнах на бързо:
Tук

Мисля да го реализирам като идея, но нещо не ми харесват бутоните :| Трябват ми някакви подобни, но още не съм измислил.Приемам критики :) Приемам и идеи за менюто :D Попринцип съм замислил Portfolio да е паадащ бутон, в който има отделни категории:
Photoshop, Design, Pen drawings etc ...

Нямам си и идея как ще го реализирам, амаааа ... :D Ще му мислим като му дойде времето :P

то за това каква критика може да ти се даде. Това е "проект" ако така мога да го нарека, направен точно за 5 мин. дай нещо по завършено това го селектирай и Del :)))))

Менюто е гадно. Стандартно би трябало да са на една лента или поне плавно да се сменят местата им.

CLTR+W ... =)

И както каза Захето. Това е порфолио, не може да го начаткаш на 5 мин... постарай се малко. По-добре ми звучи 5 часа.

На това му викаш просто и семпло? File > New, но перди него гледай онлайн галерии да видиш как се подреждат съвременните дизайни, да вземеш някоя нова идея. Иначе това: Обли елементи с ръбати елементи (страшно "добра" комбинация), хаотично позициониране, логото е претрупано и тнт.

Тва уеб дизайн ли е? На мен ми мяза на подобие на картичка. Всичко ти е направо ОГРОМНО. Гледай онлайн галерии като [link]. Така без идие не става. Прави по-големи сайтове към 800-1024px в широчина и 850-900px (в зависимост от съдържанието на сайта) за височина. Всичкото е гледане, гледане, гледане и пак гледане.

Това последното не знам какво е, но не е дизайн на сайта :). Не виждам нищо което да наподобавя за това.

PoDMaTRiX каза:
Тва уеб дизайн ли е? На мен ми мяза на подобие на картичка. Всичко ти е направо ОГРОМНО. Гледай онлайн галерии като [link]. Така без идие не става. Прави по-големи сайтове към 800-1024px в широчина и 850-900px (в зависимост от съдържанието на сайта) за височина. Всичкото е гледане, гледане, гледане и пак гледане.

..Кат гледама от някъде и после се мъча да го напраа същото...Немога да си го избия от главата и тогаа пък въобще не ми идват идей, но все пак ще гледам

Tака като гледам е тия ще са жертви .......
http://www.twentyfifth-designs.com/
http://www.fibrecity.eu/

Тея stroke-ве ми бъркат не в здравето ми нз в какво. Това лилаво просто е "красавец". Надписа ти в хедъра е твърде голям, а и полето за хедъра е твърде обло. Навигацията е под всякаква критика. ИЗползвай шрифтове Arial/Verdana/Tahoma/Times New Roman на None. Нямаш никакво позициониране едно на ляво друго на дясно. Прави ги на еднакви отстояния. Примерно надписа "Pen Art", цифрите за страниците и thimb-те. Загледай се и ще видиш как се разминават. Няма ли да е по-добре да са на една линия? Другото нещо това "така ще изглежда текста" и "линкове ги напарви на еднакви разстояния от краищата. Виж едното как е по в ляво, а другото в средата. Тази обла линия за фуутъра ти е излишна, както и пунктираните линии на content-а. То ако става на въпрос не ти трябват stroke-ве, ама изобщо. Малко по-добре от старите ама имаш адски много работа.

Еми банера го бях направил да не е толкова обла, но незнам защо го промених.А текста ще започва от началото на Див-а, а картинките ще са в средата.При портфолиото ако има картинки и текст и двете ще са центрирани.Надписа Pen Art нарочно съм го сложил по навътре.Линията на фуутъра просто нямаше какво да правя, а ме сърбеше ръката..А относно разположението на елементите като ги напиша с html-a няма да са така криво.Тази картинка е нещо като скица за проект.Не е точна.Така ще изглежда, но елементите ще са подравнени след като го напиша с html-a ще е подравнено.А относно текста на банера ще го намаля...Кажете дали си струва да го почвам с html ?

Back
Горе