Можете ли да ми дадете саит или картинка с такъв фон ?

martich

Registered
Здравейте малко не ми работи в момента главата и не мога да си представя точно как да оформя фона . Нахвърлих го еисега на бързо колкото да имате представа за какво говоря . Надявам се някои да даде подобен саит или няккъкваа такава снимка и да е дал някои дайте още няма да са излишни благодаря предварително.
9d49de1f5c016e8b.jpg

martich каза:
Здравейте малко не ми работи в момента главата и не мога да си представя точно как да оформя фона . Нахвърлих го еисега на бързо колкото да имате представа за какво говоря . Надявам се някои да даде подобен саит или няккъкваа такава снимка и да е дал някои дайте още няма да са излишни благодаря предварително.
9d49de1f5c016e8b.jpg

http://www.deviantart.com/

kato izkliu4i6 snimkata sys ku4eto i sqnkata fona koito e otzad snimka ili sait oformen po sa6tiq na4in (rab na staq vse edno) ;d svetlosenki ...

martich каза:
kato izkliu4i6 snimkata sys ku4eto i sqnkata fona koito e otzad snimka ili sait oformen po sa6tiq na4in (rab na staq vse edno) ;d svetlosenki ...

е фона е супер елементарен :wink:

1. правиш си две правоъгълни форми, долу горе равни и посредата
2. едната и даваш Blending Options -> Gradient Overlay и си правиш настройката да е от чисто черно към ниво на сивото. и това е за олния правоъгълник
3. за горни просто го оцветяваш в чисто черно.
4. създаваш един нов слой, и с инструмента Eliptical Marquee Tool си изчертаваш една обла селекция, запълваш я с бяло и деселектираш. Отиваш на Filter->Blur->Gaussian Blur и избираш стойност на размазване която да ти стои добре.
5. след това на същия слой от opacity му намаляш стойността да стане по прозрачно. ако излиза от правоъгълника можеш излишното да го изтриеш

:lol: bravo razgada kakvo sym napravil kako vijda6 efekta e nulev ; ) ima o6te tynkosti koito trqbva da se napravqt iskam ili tqh da mi kajete ili prosto da mi dadete snimka da si go napravq :)

Back
Горе