Може ли малко съвети за купуване на лаптоп ?

wolfas94

Registered
Здравейте значи искам да си купя лаптоп, но мога да преценя кое ще е по-добрия вариант. Баща ми работи в Белгия и Гент му е близо като търсех намерих този лаптоп с тези параметри:
Here I sell a Packard Bell EasyNote Butterfly M With LED
screen for great viewing and thin laptop. HDMI input with some
allows to connect to LED / PLASMA / LCD
TVs.

Is like new. NO scratch. Sold with till receipt
For further warranty (only 1 year old). Purchase price was 800
euros.

Everything is there for. Box, booklets, recovery CDs.

Like a decent offer. Pick up in Ghent and Mechelen.

I will soon also take pictures. Following are the specification are:

- 15.6inch LED screen (widescreen HDready +) (handy format
so)
- Intel ® Pentium ® Dual-Core SU4100
- 500 GB
- 4096 MB DDR3 (2x 2GB)
- ATI Radeon HD4330 (512MB DDR3 dedicated)
- 10/100 Ethernet Giga LAN, 802.11 b / g / n (Condor Peak)
- 5-in-1 (SD / MMC / MS / MSPro / xD)
- Dolby Sound Compatible Soundblaster +
- Integrated webcam, numeric keypad
- Cell Li-Ion (5600mAh)
- Premium 64-bit Windows 7
- Adobe Photoshop Elements 7
А ето и самата обява мисля, че за тази цена лаптопа си е супер няма да го ползвам за игри само за интернет. Давайте ми съвети и може да ми предлагате нещо друго мерси за вниманието. :)

Ако не е главно за игри този лаптоп е много добър избор ;) Но за тези пари в България няма да може да намериш такава конфигурация . Моя съвет е да го купиш ;)

WOW, това е наистина ЛОША сделка!!! за 800 евро можеш да си вземеш 2х по-мощен звяр от това нещо, при това чисто нов. Към момента възможно най-добрата сделка е Lenovo y570
http://www.lenovoonline.bg/les/home.nsf/Product.xsp?pID=03789054A71290E5C22579380072364C
Бие в всички параметри, при това с много. 4-ядрен Core i7 CPU
NVidia GT555M 1GB GDDR5 VRAM, която е и най-мощното GPU за ноутбук в момента. до 8GB DD3 RAM и т.н Единствения параметър, по който другия бие е батерията, но е използван, така че....
Друг много добър вариант е Dell N5110, получаваш горе-долу същите неща като Lenovo-то :)

Това наистина за тези пари си е супер в бг няма да намериш толкова евтин ако няма да го ползваш за игри лаптопа е супер но ако искаш да си играеш на него е малко слабичук пак ще вървят игрите но ще цепи на по новите

Аз така и не можах да разбера каква му е цената. Ако е 275 евро си заслужава, но в самата обява има някаква сума 800 евро и ако това е цената му всъщност не се набутвай. За 1600 лева тука ще си купиш ЗВЯР :). И ако искаш по компетентен съвет кажи каква е цената защото аз нищо не разбрах от тая обява на немски ли е не знам но гугъл преводач не ми помогна :D.

Back
Горе