S shukri_93 Registered 31 Януари 2010 #2 Дизайна според мен е супер, а от код не разбирам затова гледам само изгледа.Няма размествания хубав дизайн, но ще бъде по хубаво ако е на български.
Дизайна според мен е супер, а от код не разбирам затова гледам само изгледа.Няма размествания хубав дизайн, но ще бъде по хубаво ако е на български.
C col7er Registered 31 Януари 2010 #3 ами съобразено е с аудиторията на сайта която не е само от България, за това е на английски 2/3 от посетителите не са българи
ами съобразено е с аудиторията на сайта която не е само от България, за това е на английски 2/3 от посетителите не са българи
Z Zion Registered 31 Януари 2010 #5 a009 каза: супер е ! п.п. коя система използваш? Увеличете... vBulletin 3.8.4 а дизайна е готов Иначе ти пожелавам успех
a009 каза: супер е ! п.п. коя система използваш? Увеличете... vBulletin 3.8.4 а дизайна е готов Иначе ти пожелавам успех
R radio_stun4fun Registered 31 Януари 2010 #6 Вземи преведи системата, ще е много добре. Платил ли си за нея всъщност?
C col7er Registered 31 Януари 2010 #7 Zion ако ти покажа оригиналния дизайн ще откриеш ли 80те разлики ? иначе без срам си казвам че не съм плащал за абсолютно нищо :?: относно превод вече обясних по въпроса
Zion ако ти покажа оригиналния дизайн ще откриеш ли 80те разлики ? иначе без срам си казвам че не съм плащал за абсолютно нищо :?: относно превод вече обясних по въпроса
Z Zion Registered 1 Февруари 2010 #8 Ох... не ми се спори. Дизайна го знам. На моя форум също съм го използвал, вярно попроменил съм доста по него но като цяло твоя е същия с оригиналния
Ох... не ми се спори. Дизайна го знам. На моя форум също съм го използвал, вярно попроменил съм доста по него но като цяло твоя е същия с оригиналния