Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
oniq каза:Абе искам да си хоствам mp3 файловете ми на мой сървър! ще бъдат качвани от потребители както си му е реда - проблема с авторските права ме притеснява, как сайтове за фрий шаринг никой нищо не им казва!
ядосаш ли някого (собственик на права), ... ще решатadmin каза:oniq каза:Абе искам да си хоствам mp3 файловете ми на мой сървър! ще бъдат качвани от потребители както си му е реда - проблема с авторските права ме притеснява, как сайтове за фрий шаринг никой нищо не им казва!
Ти не разбираш проблема.
Дори шеринг сайта да е тук в България и да пише на кой е този сайт той няма да има проблеми за разлика от теб.
Аз мога да кача песни и в абв и да ти ги пратя.
Въпроса не е това кой хоства песните а срещу кой ще се подаде жалба или ще се почне преследване.
Ясно е, че шеринг хостовете не го правят умишлено.
Качват се всякакви файлове но те са само за лично ползване и няма категоризиране на песни примерно и търсачки за теглене.
Докато ти дори да не хостваш при теб ти правиш категории и се опитваш да предлагаш чужда собственост и по този начин ставаш мишена на фирмите, които притежават правата.
Те те намират в интернет и предприемат действия срещу теб.
Законни и незаконни.
Разбери, че те не се нахъсват срещу шеринг хостовете.
Дори абв имат такъв dox.bg и аз и там мога да си хостна незаконен софтуер, но е ясно, че само аз мога да дам линк.
те не предлагат търсачка на файлове и е явно, че ако някой ползва техен хостинг то не е по тяхна вина.
те не се стремят към това.
Ти обаче явно си решил, че ще предлагаш чужда собственост с умисъл.
Ще предложиш линкове, търсачки и категории.
Това вече насъсква компаниите срещу теб и те задействат връзките си в НСБОБ ако решат да се разправят с теб.
Защото те имат връзки и договорки с тях.
При техен сигнал са длъжни да реагират и ако решат ще ти скъсат нервите.
Въпроса е дали ще решат.
Да, поне моите издържатfirefly каза:Ти да не мислиш, че компютърът ти и интернета ти ще издържат на такъв трафик?
tempo каза:Да, поне моите издържатfirefly каза:Ти да не мислиш, че компютърът ти и интернета ти ще издържат на такъв трафик?![]()
oniq каза:Заебете паметта.. има колкото си искаш - въпросът не е там!
Да кажем, че си пусна и шаринг сайт, тогава къде е уловката? Пак ще се предоставят линкове от там!? 8)