A AleksofT Registered 26 Юни 2007 #1 Моля ви да ми вкарате някакъв пейзаж в тази картинка.(планини или море)
L lord_simeon Registered 26 Юни 2007 #3 Ето дано да ти хареса.Ако имаш някаква забележка кажи.Дано да съм успял да ти помогна
A AleksofT Registered 26 Юни 2007 #4 Благодаря ти много. Станало е страхотно и планини има и море има - Браво.
B bucata Registered 27 Юни 2007 #6 PoDMaTRiX каза: А аз да попитам: В какво се състои разликата м/у двете? Увеличете... Тя првата картинка беше друга Сега няма разлика понеже са я сменили
PoDMaTRiX каза: А аз да попитам: В какво се състои разликата м/у двете? Увеличете... Тя првата картинка беше друга Сега няма разлика понеже са я сменили
P PoDMaTRiX Registered 27 Юни 2007 #7 Да ясно. Мнение - има една светло синя ивица, която се предполага, че е от добавения пейзаж. Стои кофти
Да ясно. Мнение - има една светло синя ивица, която се предполага, че е от добавения пейзаж. Стои кофти
L lord_simeon Registered 27 Юни 2007 #8 Не тази светло синя ивица незнам от какво е нещо фона се прецака иначе я няма тази ивица ако @AleksofT каже да го оправя ще го оправя.
Не тази светло синя ивица незнам от какво е нещо фона се прецака иначе я няма тази ивица ако @AleksofT каже да го оправя ще го оправя.