Моля помогнете ми за информационен сайт спешно !

zombitrola

Registered
Здравейте, реших да си направя информационен сайт за кучешките породи който ще съдържа : начало , породи и форум ( може би ) .. значи когато човек сложи мишката на " породи " ще пада менюто и ще му излизат кучешките породи които преценя ... и след като е кликнал на някоя от тях ще му излиза нова страница на която пише информация за кучето за хранене и т.н и горе доло това е.. разбирам г/д хтмл и цсс много бих искал да имам такъв сайт .. най вероятно ще си го преведа на английски език ще сложа някоя адсенсе реклама и редовно ще пиша в него .. приятели ще ми помогнат за оптимизацията... та въпроса ми беше как да направя такъв сайт .. дори и да се състои само от породите и като кликнеш на името на породата да ти излиза информация .. и примерно да можеш да добавиш пък и дори и да не можеш .. моля ви кажете ми просто как да го направя.. или някой код ми дайде нещо .. разбрах, че ще ми трябва админ панел ... мога да платя на някой за да ми помогне .. повече инфо в темата..[/html]

А дали мога да имам сайт като обикновен блог на блогспот само че на друг домейн .. ако има вариант моля обяснете как ..

Back
Горе