Моля помогнете

m0nS4LiFe

Registered
Значи оплакват ми се хора че като се регистрират и немогат да влязат в акаунти им пишело грешно име и парола а те пишели правилно ! Помогнете и другия проблем като пуснах да има код за рег ми изкара
Код:
Fatal error: Call to undefined function make_captcha() in /var/www/virtual/funbg.z-bg.com/htdocs/register.php on line 186

make_captcha я ползваш в скрипта си, но не си я задал предварително като гункция. липсва ти нещо в кода. А за първия въпрос, аз съм късметлия лично, но без кот не мога да гадая къде може да ти е грешката.

Rushvet каза:
make_captcha я ползваш в скрипта си, но не си я задал предварително като гункция. липсва ти нещо в кода. А за първия въпрос, аз съм късметлия лично, но без кот не мога да гадая къде може да ти е грешката.
1. Откаде да я задам 2.Кои кодове искаш

1. Откаде да я задам
Да ти го обясня по простичко защото явно че не разбираш много. Функцията е като програма на пералнята. Има програма за вълнени дрехи има и за копринени и т.н. Предварително някой и е задал как да пере на тая пералня и ти само слагаш програмата(режима). Така е и при пхп. Дефинирал(посочил/написал/задал) си предварително как да се третира дадена цифра примерно от низ(това е поредица от букви цифри или знаци които са присвоени на променлива). Ти ако имаш пералня и мръсни дрехи, без да знаеш как се перат, защо си я купил ?)

2.Кои кодове искаш
Кода където е формата за вход и скрипта който обработва данните от формата за вход.

Back
Горе