Момчета, как се справяте с акенто?

petrov3333

Registered
иамм чувството, че ако то не "реши" да се махне - акквото и да пробвам - няма да стане :?
ходих два пъти ан лекар - файда никаква..

до 10 клас нямах абсолютно никакви проблеми!
после почнаха...
сега по лицето имам на няколко места по няколко...но главния ми проблем е челото - там имам доста, малки са но по цялото но най-вече и задържат се по-дълго в двата края на челото..

ползвал съм над 30 продукта - главно хранителни добавки (витамини и др), мехлеми и кремове всякакви (пробвах и един от 30-тина лв френски - нямаше резултат), сребърна вода, сапуни за акне....

и не става :cry:

http://tiny.cc/c2felw
http://tiny.cc/l2felw

На мен тези двете неща ми помогнаха. Имам нежда кожа която бързо се разрявана много след бръснене.... цинкова паста и всичко е наред :)

Аз съм далече от възрастта на пъпките, но ще ти кажа 3 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ефективни неща за хубава кожа, в които съм се убедил през годините.

Първото и най-важното е да се отпускаш и да избягваш стресовите ситуации, защото когато човек е под стрес и се чувства зле, в тялото му се отделят много токсични вещества, които после избиват в пъпки. Освен това ти скапват и цялото тяло изобщо.

Второто нещо е да пиеш по 1 чаша чай Ройбос всяка вечер преди лягане.

Третото нещо също е много важно. Купуваш си няколко бутилки шарлан (студено пресовано олио). В супермаркетите "Пикадили" има такова. И започваш всеки ден да се жабуркаш с него. Обаче трябва да се жабуркаш абсолютно всеки ден без спиране по 1-2 пъти дневно, като първият път трябва да е сутринта на гладно.

Отпиваш една глътка от олиото и започваш да се жабуркаш силно в продължение на 15-тина минути, като е много важно да не погълнеш и капка от олиото, защото то обира всякакви гадости от тялото ти - гъбички, токсини, гной и всякакви помии. Като се жабуркаш 15-тина минути и накрая изпюеш олиото, то трябва да е бяло като мляко и е пълна отрова, така че най-добре го плюй в тоалетната, а не в мивката.

По този начин с шарлана си изкарваш шлаката от тялото, която иначе би избила в пъпки. Така директно пресичаш появата им.

Ако спазваш тези три неща дословно, ти гарантирам, че ще имаш по-хубава кожа и от момичетата даже, и ще си много здрав.

Общото е, че като се жабуркаш с шарлан, той ти обира всички гадости от кръвта, които иначе избиват в пъпки.

Благодаря!
Ще пробвам със всичко.
Дано мога да намеря това олио защото не съм от голям град...

Иначе това за отровите в устата го знам - преди да пиете вода си жабурквайте в устата и плювнете.
Това е задължително когато е много топло (например тръгнали сте на някъде), гасите пожар - дори водата да е малко, чистенето на устата е задължително.

Back
Горе