Най-добрия фотошоп за вас ???

sw0rdmaster

Registered
Препоръчайте ми някой фотошоп (по възможност дайте и линк) и кажете защо избрахте него. Благодаря

Какво има да им свиквате, след като след CS2 всички версии си приличат :D

Не знам обаче CS4 на windows 7 ми се бъгва, като да подчертая че са лицензирани ;)

shterev каза:
Не знам обаче CS4 на windows 7 ми се бъгва, като да подчертая че са лицензирани ;)

Пиши на поддръжката :) И кое се бъгва?

djman каза:
shterev каза:

Пиши на поддръжката :) И кое се бъгва?

Примерно правя селекция, обаче то я пари на майната си. Кликам на някой елемент или го трие или го мести на майната си, такива

shterev каза:
Примерно правя селекция, обаче то я пари на майната си. Кликам на някой елемент или го трие или го мести на майната си, такива

Е това си е наистина доста странно :!: Определено трябва да пишеш на поддръжката, в правото си си :D

Най-добрата версия на Adobe Photoshop за мен е най-новата, защото специално при тази програма всяка нова версия става все по-добра. Лично аз преди ползвах CS 2, и един ден реших да си сложа CS 4, и разликата в стабилността и бързината е просто огромна. Пък и човек трябва да е модерен и оригинален... Ъъ, не, не, всъщност второто не важи за Photoshop. :D

И аз съм на мнението на gLaVoReZa. Къде ще намерите новите филтри, подобренията, функции и още (вижте в ревюто на Creative Suite 5)?

Back
Горе