Направата на една картинка :D

tasmana

Registered
Може ли да помоля някой да ми направи няква картинка дето да пише Paykiller WANTED Uploaders !!! Tрябва ми за торент тракер! Ето ви нещо като пример, само че без текста който желая! Искам да е нещо по завъртяно, а не семпло, естествено ако не ви затруднява!

564785_orig.jpg

Може ли за ползвам тази картинка да преместя текста WANTED по надолу и да пиша отгоре paykiller и след това uploaders. Друго да има ли на картинката

tasmana каза:
Може ли да помоля някой да ми направи няква картинка дето да пише Paykiller WANTED Uploaders !!! Tрябва ми за торент тракер! Ето ви нещо като пример, само че без текста който желая! Искам да е нещо по завъртяно, а не семпло, естествено ако не ви затруднява!

564785_orig.jpg

564802_orig.jpg

Мерси на всички!!! На любо мисля, че е най добре, но и другите са хубави!!! Ако имате други предложения за плакат показвайте ги! Аз ще си избера най-хубавото! Все още няма да давам точката

По промених я малко ако искаш да добавя или да променя нещо кажи. Виш пак парвата снимка че сам прецакал нещо като сам я качвал :D .[/quote]

Значи сега ще ти кажа какво искам! Пъво да е старото платно да не е така извъртяно!!! После ако може всяка от думите да е с различен шрифт. WANTED ако може да е под ъгъл 60 градуса например! Ако направиш това ти давам точката :)

Супер получаваш точката :)

Back
Горе