Направете ми

Foxy

Registered
Ами на фотошоп почнах да си правя бутони за уеб сайт и го направих - но не изглежда много добре, а и не запазих проекта - вижте какво стана:
nachalo.jpg

и
nachalo2.jpg

По принцип бутоните са предназначени за RollOver ефект затова за 2 изображения. Моля Ви направете ми някакви хубави бутони (цвета не е важен). + това са много огромни, а и не са заоблени, а аз искам да са заоблени :) . Айде ако може ми помогнете.

Foxy каза:
Ами на фотошоп почнах да си правя бутони за уеб сайт и го направих - но не изглежда много добре, а и не запазих проекта - вижте какво стана:
nachalo.jpg

и
nachalo2.jpg

По принцип бутоните са предназначени за RollOver ефект затова за 2 изображения. Моля Ви направете ми някакви хубави бутони (цвета не е важен). + това са много огромни, а и не са заоблени, а аз искам да са заоблени :) . Айде ако може ми помогнете.

602268_orig.jpg

602274_orig.jpg

маниа айде ако можеш да го направиш жълто оранжево и да дадеш photoshop файла ще съм ти мн благодарен и ще ти дам точка.

В какви цветове ги искаш тия бутончета?
Edit:
button.png

Ако искаш псд кажи.

BaHKaTa каза:
В какви цветове ги искаш тия бутончета?
Edit:
button.png

Ако искаш псд кажи.
ок имаш точка от мен дай псд файла, а за да не пиша нова тема можеш ли да ми направиш лого за сайта - подобни цветове като бутона (като лого имам предвид това дето е най отгоре на страницата - дето там има ена табела некъде към средата един чоек и web-tourist - само че като направиш логото ми дай псд - то аз вече ще си въвеждам номера и др.) само да кажа че искам бътона да е заоблен :wink: - този е квадратен

А и дай размери за тоя хедър дет го искаш.

Foxy каза:
маниа айде ако можеш да го направиш жълто оранжево и да дадеш photoshop файла ще съм ти мн благодарен и ще ти дам точка.

http://4storing.com/6f59i/76bea5a44acb84e9696f4df543ed1711.html

Back
Горе