Немога да си влезна в админ панела ??

DJoni

Registered
Здравейте ..
От вчера като се опитах да изтрия едно мнение , ми казва че само моите мнения може да си трия ??

Опитах се да влезна в админ панела иска да се логна , логвам се и ме праща в началото на форума не в админ панела ? опитвах се сигорно 50 пъти и нества ?
някакви идей ?

Какво точно искаш да направя с този Backup ?
да си направя бакъп и да инстална форума на ново и после да сложа бакъп-а така ли ?

Връщат ти автоматично старата ти база данни на форума, файлове т.н. Само ще изгубиш новите мнения.
Или опитай от друг компютър или си изтрий кеша на браузера или...като оправиш нещата регистрираш още един администратор и един модератор за нужди като сега.

Писах и но казах че имат бекъп от сутринта а на мен неми трябва от тогава защото от вчера е така :@

Е как от сутринта...!!!??? Какъв е този хост, който позлваш? Ясно! Ти пробва ли от друг компютър и мрежа дали ще стане? Изтрй всички бисквитки на браузера ти и пробвай пак. Докато не можеш да влезеш някакви промени по форума правени ли са от администратор. Другото, което може да направиш е да влезнеш в phpMyadmin и в БД да се разровиш и поправиш паролата си там.

Пробвах от друга комп нестава !
като се опитвам да влезна в админ панела ми пише
няма те достъп до админ панела
от кое точно да си дам нова парола !

Трябва да питаме дали може да се сменя парола през phpMyadmin, за да не ти объркам нещата и после да стане по-голям проблем!

Back
Горе