Нещо за CS3

Ами честно казано не знам кога ще излезе. Защо всички това ме питат :D Какво му е толкова хубавото :)

PoDMaTRiX и аз това се чудя. Инсталирах си ЦС3-ката и нещо не ми хареса, нз толковали ли съм свикнал с ЦС2-ама ама без нея немога :Д:Д

ми нз ама мене самия пакет cs новия ме кефи та се чудех ако някои знае защото в саита на adobe не пише

Adobe планира 2 версии на Photoshop CS3
Adobe Systems съобщи, че ще увеличи линията си от продукти като пусне най-попярния си софтуер Photoshop в 2 версии. Освен базовия Photoshop CS3 графичните дизайнери и професионални фотографи ще получат и новата Photoshop CS3 Extended. "Разширената" версия на продукта ще включва всички възможности на базовата, като ще добави допълнително функционалност, ще улесни процеса по работа със снимките и ще добави възможност за работа с 3D и "подвижни" изображения. Създадените от вас изображения и модели ще можете да запазите в QuickTime, MPEG-4 или Adobe Flash видео. Така новият продукт ще улесни работата на много хора работещи в архитектурния, инжинерния, медицинския и научния сектор. И двата продукта ще бъдат представени официално в Ню Йорк на 27 март, като част от пакета Creative Suite 3.

източник: kaldata.com

Back
Горе