C confiscate Registered 31 Август 2013 #1 Здравйте , Как мога да постигана този ефект в Photoshop ? Искам елемента ми да е завъртян по този начин. Благодаря предварително !
Здравйте , Как мога да постигана този ефект в Photoshop ? Искам елемента ми да е завъртян по този начин. Благодаря предварително !
N nqkafff Registered 31 Август 2013 #2 като си вкараш изображението, му даваш ctrl+t, след това задържаш ctrl и разместваш някой ъгъл
J joTunkiq Registered 31 Август 2013 #3 Значи, натискаш CTRL + T за оразмеряване .. и почваш да влачиш някой ъгъл докъто държиш CTRL и изкривяаш снимката в този вид . Edit: изпреварили са ме .. ;(
Значи, натискаш CTRL + T за оразмеряване .. и почваш да влачиш някой ъгъл докъто държиш CTRL и изкривяаш снимката в този вид . Edit: изпреварили са ме .. ;(
C confiscate Registered 31 Август 2013 #4 Благодаря , стана ! Но искам да Ви попитам сянката отзад, как би се направила ?
N nqkafff Registered 31 Август 2013 #5 правиш един черен правоъгълник, слагаш layer-а му преди картинката. Слагаш му Gaussian Blur (или какъвто си харесаш), завърташ я и с гумата триеш, това което не ти трябва
правиш един черен правоъгълник, слагаш layer-а му преди картинката. Слагаш му Gaussian Blur (или какъвто си харесаш), завърташ я и с гумата триеш, това което не ти трябва