Не мога да вляза в мирката си! Моля, помогнете!

Thaumaturgist

Registered
Ето каква е работата. Значи идвам си аз и искам да си пусна мирката. Но вместо да вляза ми излиза прозорче с надпис:
Windows cannot access the scecified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item.

Какво става? Защо да нямам позволен достъп? Дали има общо с това, че снощи едитвах променях малко мирката си? Единственото, което направих е. че си смених иконата на мирката с друга, както на шорткъта, така и в самата мирка чрез файла mircustom.dll. Също така и пробвах това за смяната на някои надписи на английски с такива на български.
Моля, помогнете ми ако можете.
 
Не. Преди около седмица и нещо пробвах да едитвам една друга мирка, но не вярвам да има връзка, а и щеше да се прояви още тогава.
Снощи всъщност леко си пренатоварих виртуалната памет, възможно ли е да е това причината? Също така онзи ден си качих Antivirus Active Shield и оттогава все ми мрънка, че трябва да се изтрие баш mirc.exe-то ми като "компетентно" го определя като "not-a-virus"
 
От това е.
Антивирусната не ти дава да стартираш exe-тo защото го засича
като вирус. Изтрий го и сложи друго ехе .
Гледай да спазиш версиите за да ти работят
всички адони както преди :)
 
Интересното е, че двата дни откакто я имам антивирусната не е пречила да си работи. Само от време на време досажда със съобщенията си.
Едит:
Каквото и да правя не ще да тръгне... Трия всичко мирково (като си запазих най-ценното де) и пак нищо не става. Даже със reshack като отворя мирката вместо да ми показва ресурсите на мирката не показва абсолютно нищо.
 
Принудих се да я сложа, защото заради някакъв червей старата ми: Avira Antivir просто не можеше да стартира нормално: ни ъпдейти, ни наблюдение. Дано сега след като елиминирах червея да е възможно да си я върна на линия. Освен да трия тая з"еленочадърова" антивирусна и да се опитам да си върна "червеночадъровата" авира.
 
Стана! Евала ти казвам, баце! Ако не ти беше съвета, никога нямаше да се самоубедя да изтрия антивирусната!
 

Горе