I icanski Registered 28 Юни 2007 #1 значи пробвах няколко пъти попълвам си всичко както трябва но не става. Инсталирал съм си Appserv и слагам папката phpbb2 във папката www,правя нова база данни, въвеждам всичко както се вижда на картинката и не става. изписва ми следната грешка
значи пробвах няколко пъти попълвам си всичко както трябва но не става. Инсталирал съм си Appserv и слагам папката phpbb2 във папката www,правя нова база данни, въвеждам всичко както се вижда на картинката и не става. изписва ми следната грешка
O oXteR Registered 28 Юни 2007 #2 Няма връска с базата данни виж дали от домашния сървър не ти е изклучил MySQL 8)
I icanski Registered 28 Юни 2007 #3 oXteR каза: Няма връска с базата данни виж дали от домашния сървър не ти е изклучил MySQL 8) Увеличете... Не е изключил, проверих в Services.
oXteR каза: Няма връска с базата данни виж дали от домашния сървър не ти е изклучил MySQL 8) Увеличете... Не е изключил, проверих в Services.
I icanski Registered 28 Юни 2007 #4 Оправих се, не знам как стана, просто пробвах няколко пъти и се получи.