Не успех при спирането на MySQL от XAMPP

ickofinci

Registered
привет,
искам да попитам, по принцип програмата ми е стартирана ХАМПП(Apache И MySQL), но когато опитам да ги изключа, да им дам STOP, отдолу ми изписва:

Error: MySQL not stopped [-1]
a na Apache:
ERROR: -1


какво ше речр това, и как мога да го оправя, смисал проблем ли е ...

Благодаря!
 
Няма да ти отговоря как да го оправиш, а направо ще ти кажа да го смениш тоя глупав сървър. Уверявам те, че това няма да ти е единствения проблем с него.
Аз лично ти препоръчвам да ползваш WAMP. Администрацията му е 100х по-улеснена и си върви много добре.
 
Същата работа дали ще е xampp или wamp...

Ако си решил с професионалнна цел тогава - нито xampp(lampp) и wamp и тем подобни. По-добре седни и научи как да си направиш сървър ръчно.
 
Значи, ако се занимаваш професионално, не можеш да ползваш пакет ? Искам да откриеш разликите в WAMP и ръчно инсталираните компоненти :)
 
Абе друго нещо си е по-отделно. Все пак всяка себеуважаваща се компания не мисля, че използва xampp, wamp и др. пакети.
 
Едно е да предоставяш хостинг, друго е на локалната машина да си играеш да си връзваш компонентите. Няма лошо човек да знае как се настройват, но опит мога да ти кажа, че WAMP е много добър и стабилен сървър.

За LAMP да не говориш, то под линукс и да си инсталираш поотделно всичко, те се конфигурират сами, само трябва да си оправиш достъпа до някои директории, за да работи, както подобава.

Ако смята, автора, че ще му трябва да знае как се инсталират поотделно компонентите, може спокойно да се заинтересува относно това. Информация бол има в интернет пространството.
 

Горе