Новаторският ми дизайн

stoqnski

Registered
727944_orig.jpg

кво мислите :) ?

emcuemnecu каза:
супер е наистина, но мисля че съм виждал някъде нещо подобно

Бъркаш се заради кръговете, по-едно време на музичка имаше подобни

SandPrince каза:
Новаторскиии.....не бих казал...
малко четки , шейпове .... аз го правя за 10 минути

Е ти си собственик на сайт за уроци по фотошоп :) нормално е да можеш :)

Малко неестествено ми седи.
Просто се загледах в заглавията на песните и това ми провали впечатлението. Тия силуети на хора приличат на някакви лумпени Кю-чекиджии (или чалгаджии или други мангали). По-добре на фона на тази музиката да сложиш картинка, която да е в тоя ориенталско-анадолски стил.
В момента дизайна прилича малко на MTV джингалите от преди години и някак си човек очаква нещо по-културно, а не мангалски маанета.

Тия сичките кръгове ги направи с по-малко опацити...Квадратите дето ти се водят(стоп) на песните са ти разместени...Иначе е добре...само плейъра го вкарай по в средата или някък си го изпъчи...че из тая шарения не се забелязва...

Харесва ми както си го направил, но наистина трябва малко да си пооправиш бутоните за плей и стоп защото са много разместени и се набива на очи.

Ахам и тва ко го сложим в и-нет с този фон ко прайм? На това червеното кво му е мястото долу? Или по-точно защо е червено. Смени му цвета. Ако подравниш бутоните Play/Stop няма да е зле. Направи ги еднакви. Дай им малко въздух на тези надписи и бутони защо си ги забил така в краищата (демек остави повечко място от края на прозореца до надписите). Махни този Outer Glow на надписа "Слушайте онлайн музика", също и на звездичката. Тези Stroke-ве на "Избери си песен" (това правоъгълното и балончето) дразнят. Използвай един и същи шрифт в заглавията, които са на картинка. Така се е получило тотална какафония в шрифтовете. В самия playlist сложи някой шрифт Verdana/Tahoma/Arial и го сложи на None. А да и най-накрая като за финал - Махни тая чалга :)

Back
Горе