Нова година нов дизайн

SandPrince

Registered
Всъщност хората, които ме познават по отблизо и ме следят знаят че не на годината по веднъж си сменям визията, а през 3-4 месеца (някой път по често), ама тоя път е за постоянно (надявам се).

Днес завърших новия дизайн и вече е факт.
Ползвам за основа готов темплейт - VideoFlick, аз го редизайнах и пригодих за моите нужди.
Не видях смисъл да кодвам изцяло нов темплейт, като на моята версия, структурата която исках е същата, за това избрах да редизайня някой готов, а VideoFlick ми пасна точно на идеята.

Та, давайте... мнения моля

Нямам забележки изпипал си всичко. Когато влязох в сайта нито ми блестеше на очите, нито пък трябваше да се ровя, за да търся по-старите ти статии (както преди) за мен новият дизайн е много добър и се надявам да не го сменяш в близките месеци :)

Много е добър, но някак си това меню не ми се връзва. Повече ми хареса това на картинката на дизайна, която е в http://sandprince.deviantart.com/
Иначе като цяло е много готино :)

Почна се... :D
Промених го малко.
Махнах таговете и върнах категориите.
Намалих постовете на първата страница с 3 и сложих панел с най добрия проект.

Човек, това е 14508010394.023 пъти по-яко. Направо кърти мивки, имам само 2 забележки. Горе, където са бутоните "Начало", "Проекти" и т.н. под тях сложи един div с фон:
Код:
rgba(0, 0, 0, 0.8)
За да не са така директно върху картинката.

Също така сложи снимка на друга ръка, защото тази жена има много деформирани и гадни нокти... надявам се да не е твоя позната, пък и да е, не се обиждай. :D

...Ако искаш мога да ти снимам моята ръка, тя е невероятно красива и секси. :D :lol: :)

SandPrince каза:
Jurassic каза:
Има правописна грешка, "наи добър"

от шрифта е.
Няколко пъти пробвах ама си е от шрифта.
Ами, смени го. Доста непрофесионално изглежда така. :)

Иначе дизайнчето бива, но и на мен, както на perer ми харесва повече този в deviantart. ;)

хаха, Ванка, главореза е прав. Смени я тази ръка. На мен също не ми допада, но забравих да ти го напиша в предния пост. Потърси в нета не може да няма по-красиви ръце. :wink:

untitl10.jpg

Само аз ли не виждам нито ръка, нито крушка?

Потърси някакво светло сиво за коментарите че така са много тъмно.
И можеби трябва да намалиш иконките за facebook & twiterr.
И имаш леко разместване под Опера за пускане на коментари при бутона Submit текста влиза в него Notify me of followup comments via e-mail ?? :)

Ти с тая резолюция и сайт толкова виждаш :)

Мен ръката ме кефи честно казано. Единствената забележка е че в балончетата на първа страница бройката на коментарите се вижда само като ховър-неш :)

Back
Горе