Нова рекламна мрежа - Reclamebg.com

oniq

Registered
Здравейте,
представям ви една нова рекламна мрежа.
http://reclamebg.com
Пробвайте, тествайте и коментирвайте!

Твоя ли е тази мрежа? Твърде малко сайтове има за момента. Сигурна ли е мрежата от гледна точка на фалшиви кликове (защото си спомням, че една друга рекламна мрежа пропадна точно поради подобни проблеми). Търсиш ли инвеститори (нямам пред вид такива коида да подаряват пари)?

Цените са доста надути бих казал, примерно във фейсбука където има доста повече реални потребители цените могат да са до 1 цент на клик.Лично аз не бих рекламирал при такива съотношения на цена/клик. Помисли реално над нещата и не ламти за големите печалби от самото начало това е моят съвет.

Кредитната карта на началната страница е толкова красива, че я зяпах няколко минути. Другото не ме впечатли, няма ЧЗВ, няма разяснения.

Кредитната карта е цели 793.27 KB, а е и с огромни размери. Това прави зареждането й изключително бавно. Направи я в по-малко размери, пак ще създава същото чувство...
Иначе не мисля че уеб сайт се пише слято. Докато думата site на англйски има двойно значение, то в българският "сайт" се използва единствено за "уеб". Така няма логика дума + нейната модификация да имат идентично значение. Думата "уеб" е с доста по-различен смисъл. Wikipedia не е винаги правилното място за демонстрация - говоря предимно за българската й част.

Това ли са сайтовете в които ще се рекламира?
http://reclamebg.com/publishers/

Ако са това, аз не бих ви бил клиент.
Тия сайтове за сефте ги чувам.
Да не говорим, че 2-3 от тях не работят, при другите пък хич не ми харесват рекламните позиции.
Забутани са из сайта до толкова, че банера ми едва ли ще се вижда лесно.
Това че самите сайтове имат бъгове, въобще пък не искам и да го знам.

Цените са ви безбожни.
Особено за реклама в подобни сайтове..
За същите пари ще рекламирам чрез Гарга.биз в замунда.нет и други подобни големи сайтове, където съм сигурен че ще се види банера ми.

offtopic {
Уебсайт и уебстраница се пишат слято, според "Граматични и пунктуационни норми" от Иван Инев. Също така е много важно да отбележа, че се пише страниране, а не... странициране.
}

gLaVoReZa каза:
offtopic {
Уебсайт и уебстраница се пишат слято, според "Граматични и пунктуационни норми" от Иван Инев. Също така е много важно да отбележа, че се пише страниране, а не... странициране.
}
offtopic {
Не са ли дублетни форми?
}
Относно сайта - Като за начало сте надули МНОГО цените.. Снижете ги малко, както каза sand, а след като се развиете (ако) тогава ги помпете :)
пп: много готино направена карта :P

kWo_2 каза:
Интересно, всички сайтове са си на собственика.

Е кое му е интересното? В началото няма как, докато се развие така ще е.

Успех с начинанието :)

Back
Горе