Нова търсачка ще се конкурира с Google

:shock: :shock: :shock: Като пусна за търсене всяка дума от целия сайт на BG NET съм на първа страница 0.o php уроци слага WT на 1-во място и още няколко думи също WT е на 1-во място 0.о Верно е мноо яка :):):)

Smirnoff каза:
Според мен може да излезе нещо добро от тая търсачица :lol:
може и да излезе но може и да не излезе
аз например винаги ще си влизам в google дори да има 100 негови копия или по добри търсачки

mizarck каза:
Smirnoff каза:
Според мен може да излезе нещо добро от тая търсачица :lol:
може и да излезе но може и да не излезе
аз например винаги ще си влизам в google дори да има 100 негови копия или по добри търсачки

ЕЕ да.. естествено повече от хората ползващи търсачки ще го правят това щото.. гугъл си е гугъл.. кой не го знае?

Гугъл е сайта с най-добрият дизайн в света, според мене!На по-изчистено от това здраве му кажи :)
На M$ търсачката ме дразни също че е мн гадно бутончето за търсене!
WT го вади на първо място, защото това е сайт с мнооого описателни мета тагове, а Live следи точно това!
А пък и да не забравяме кой й е собственик, тъй че се очаква скоро да ни искат пари я за по-добри резултати я за нещо друго :wink:

Google е номер едно.
M$ не са свикнали да работят за другите.

За мен това е неуспешен опит за копиране на google.

Помислете само за едно нещо.
yahoo търсачката не е толкова лоша.
Там web tourist е индексиран екстра.
И познайте колко човека са намерили сайта от там.
2 от 2000 .

Това са успяли да отвлекът от гоогле.

И НАЙ-ВАЖНОТО.

Знака на GOOGLE ми вдъхва сигурност и спокойствие .
Дет се вика вдъхва ми мир и любов.

Не сме на добро място с нашия PR=3 но повярвайте толкова сме заслужили.
Това е.

Като видя знака ма M$ и ме побиват тръпки.
Почвам да си бъркам в джоба и да се чувствам, че като я ползвам правя нещо незаконно/пиратско.

Все едно всеки момент ще дойдат от НСБОП и ще ме сгащат как ползвам
тъпата им търсачка безплатно.

Ако ще да съм не 1-ви ами -1 пак няма да им повярвам на тези ....

Google си е най-добро... Мое лично мнение, не ме плюйте! :lol:

НАскоро един колега ми обясняваше колко готини са френските и италианските коли
и колко хубав дизайн имали в сравнение с немските, които вече изоставали като дизайнерска концепция.

Абе я аз да карам мерцедес с тъп дизай пък ти си карай
напудрената французойка.

Там където правят свирки и спагети коли не могат да правят.

И с тези е така.
Аз ще си ползвам google пък който иска да ползва MS. :)

NetCutter каза:
Гугъл е сайта с най-добрият дизайн в света, според мене!На по-изчистено от това здраве му кажи :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако наричаш хубав дизайн това , аз се хвърлям от блока .. :lol:
На търсачка live дизайна повече ме кефи .. но не е толкова важно външността , отколкото функционалността ( така ли се пише ? - Така вече се пише - Мерси :))... :?:

Плей, моля те не се мятай че си чак на 12-я етаж и си представям кво Пльок ще се чуе :lol: :lol: :lol:
Това че на мене ми харесва дизайна лошо няма! А пък и както всички продукти, така и тоя на МС само като дизайн го докарват :lol:
Смирноф, админа не е казал че не иска да ни намират и от там хора,а че просто той не ползва тая търсачка!Който я ползва и се интересува от това с което се занимаваме всички тука е добре дошъл!

Абе съвпадение ли е тва 0.о Вижте как се казваше файла, който ми дадоха да сложа в root дир-а :

googlec1d730b5fc1ae9ec.html

:shock:

our каза:
Абе съвпадение ли е тва 0.о Вижте как се казваше файла, който ми дадоха да сложа в root дир-а :

googlec1d730b5fc1ae9ec.html

:shock:

Всички такива файлове почват с това.
Останалото назаде е различно за всички.

NetCutter каза:
Smirnoff каза:
някой хора не се сещат само за google.com като се каже търсачка а google е точно - търсене
КАПИШ?

Аз ли? Аз разбирам :lol:

Back
Горе