Нови опции към сайта

shterev

Registered
Мислях си за нещо от сорта на видео уроци.
Също за някакъв реален чат , с цел да се правят лекциики , ако има навити за лектори :) и да се дискутира

Мен ми харесва идеята само за чата, от видео уроците няма смисал те ще бъдат прилагани само за "photoshop" такаче идеята за чата е добра ;)

За видео уроци , просто е достатъчно автора на урока да направи видео урок и да го качи някъде, после да даде линк тук.Може да се измисли някой ббкоде таг по лесно импортиране на видеото. За чат, няма смисъл.По старите потребители знаят за какво става въпрос.Знаем до какви проблеми довежда чатовете.

alex95_bg_2 каза:
то май имаше канал в unibg по едно време :)
може пак да пуснем неофициален чат
Той още си съществува, на Муте е канала.
Но не мисля , че е удачно да се прави пак канал, защото в предният имаше проблеми.

Sunrize каза:
ако се пусне чат и форума ще замре..

:)

Нямам думи просто.
От къде ви хрумват такива неща не знам.
Чатове има колкото искаш. Даже и на туриста.
Какво правиш тук тогава?

StormBreaker каза:
Предполагам Hunter ще се съгласи да се ползва нашия чат, ако админ иска.

Аз нямам нищо против да имате и два канала но в никакъв случай не може
да е официално на туриста.

Сайтът не може да застане зад никакъв чат, защото там се случват
противни неща.

Потребителите се обиждат, нагрубяват, пишат се нецензурни думи,
заплахи и т.н

Абе какво да обяснявам.
Имах големи проблеми с простотиите в чатовете, които се прехвърлят после тук.
Това няма да го бъде никога повече .

Четете по-внимателно бе хора. Чат имах предвид , когато се води нещо като лекция или реален урок на живо, само тогава и то да пише само този който лектора му даде достап.
Не обикновен чат.Както и да е.

Това, което дава shterev като идея не е лошо.Не говоря за чата, а за видео уроците+добавката на Staf става идеално.Това ще донесе само +-сове за сайта.Ще стане още по-пълноценен, защото има моменти, в които човек не винаги може да обясне това, което иска.Особено за раздел Photoshop, това ще е в голяма полза.
Относно чата , там негативните неща са повече от колкото позитивните.Да оставим настрана поведението в реално време. но ползата от форума е в това, че може след време пак да ползваш вече готови постове и решения на проблема.

И аз съм за видео уроците. Нещо, което трябва да обясняваш като текст на 100 реда се показва нагледно за 10 минути.

Back
Горе