Нов облик и бъгове по форума

Ахаа, да, стана! Българското "Уроци" в английския вариант обаче стои странно ;)

Ахаа, да, стана! Българското "Уроци" в английския вариант обаче стои странно ;)
Да, сложен е като хардкоднат линк в кода на менюто. Ще го премислим как да я направим променлива - за превода най-вече. Ако нещо има, моля пишете. Скоро ще има лого, а след него и дарк стайл ще гледаме да добавим. :)

Здравейте. Честито ново лого, и благодарим за тъмната тема. Доста по-удобна е. Ще успеете ли да възстановите старите картинки по профилите или няма шанс да ги върнете?

Това са нещо като трофейни точки. https://xenforo.com/docs/xf2/users/#trophies

Идеята е да трупат на база мнения, реакции. Някаква комбинация. Прехвърлени са и но и преизчислени според системата на Xenforo. Но пак са лидери тези, които си водеха и тогава. Нещо като малка инфлация се получи. :)

Супер е тъмната тема!
Само при hover на линкове става тъмносиньо на тъмносив фон и трудно се чете:
1643912217264.png

Супер е тъмната тема!
Само при hover на линкове става тъмносиньо на тъмносив фон и трудно се чете:
Виж файлът 322
Хм, добре. Ок, ще го направим друг цвят на ховър. Иначе си е достатъчно ясно според мен

Screenshot from 2022-02-03 22-00-14.png

Здравейте и от мен :)

Само да кажа че не само ще върти реклама ами и ще му въртим реклама по другите сайтове от рекламната мрежа...

Подписите преди не бяха разрешени (поради редица причини, които @Admin първия собственик (вероятно и създател) добре е обосновал защо.

Да, вижда се че има вложена енергия в проекта.
Мен лично ми се струва, че ще бъде.. (както се вижда)
- реклама на сателитни сайтове на собствениците (predpriemach, seo...) Снощи от любопитство сканирах къде е хостнат сайта и разгледах към dns другите сателитни проекти (вероятно не съм сгрешил в преценката) както и маркетинг на компанията coolicehost, които вероятно ще предлагат отстъпки на програмисти или някакви такива къси неща.

- вероятност 50% този сайт (Мути преди го беше споделял като мнение), че някой е искал да бъде взет Туриста с цел.. Сео статии и т.н.

- вероятност 50% да вдигнете форума и наистина да бъде както през годините (бих казал ... Доста полезен на хората) Пожелавам ви успех и нещата да се получат.

успех!

П.С. Какви знания и умения бихте приложили в този проект (чисто любопитство, тъй като в по-горното мнение беше казано)

Едит: червения цвят на форума ми харесва. Кефи ме

Едит 2: струва ми се, че има липсващи теми и мнения от стария форум или просто редиректа 301 нещо не бачка и показва , че не съществува.

Червено / черният цвят е избран като видяхме какви са били първите цветове в през 2005 https://web.archive.org/web/20050713005032/http://www.web-tourist.net/

А относно редиректите (xenforo взима превед над обикновенните редиректи така че ще го преиндексираме на ново, а за съжаление няма модул да ги редиректне от базата за phpbb)

Прочети тази тема за да се ориентираш, кои сме модератори. Може да прегледаш и архиви на базата, за да се ориентираш от самата база с данни кой какви права е имал преди.

Относно фарума, радвам се за генералната промяна, но имате доста работа. Впрочем помислете над вариант да се смени темата с друга. Повечето колеги във форума са програмисти и обожават тъмните теми. Тъмна тема на форума е една стара мечта на много съфорумници.

Използвахме темата и направихме super moderator-и (глобален модератор навсякъде) хората които са били преди това

anonimen
Revelation
deam0n
index
devent
HunteR
fena
amd
muti

1 .Какво очакваме от вас помощ за спам-а ако такъв се промъкне и помощ за налагане на правилата - които ще бъдат доста опростени...
2. Ако видите някъде нещо интересно (тема статия, инфографика, меме) и харесвате този форум - може да го споделите тук

Здравейте,
Поздравления за новия дизайн и собственик.
Виждам , че все още съм модератор.
Не съм активен в последние години но благодаря за доверието.

Здравейте,
Поздравления за новия дизайн и собственик.
Виждам , че все още съм модератор.
Не съм активен в последние години но благодаря за доверието.
Супер. Мерси много за думите. Ще се радваме да си активен, когато имаш време и за нас ще е чест да пишете. Мисията е една - да върнем отново форума към стареите му нива на активност и популярност. Надявам се да приветствате и вие тази идея. Успехи и мести за присъствието ви. :)

Аааааа... почвате да ме кефите. Логото и тъмната тема ми допадат на 100%

10+ ;-)

EDIT: Между другото опцията за известия към форума също е много полезна (поне за мен) +10

Последно редактирано:
Аааааа... почвате да ме кефите. Логото и тъмната тема ми допадат на 100%

10+ ;-)
Хахаха, дойдохме с добро. :)

Наистина ще сме много щастливи стане сила. Лична инициатива ни е. Едно време не бяха много форуми и влизахме в определени, като този беше един свързан с приятни моменти. Ще се постараем да продължи да е така.

В превода има правописна грешка:
Видяно последно
преди 2 минути · Разгледжа форумния списък

Както казах - успехи. С каквото може ще помагаме :)

Прикачени файлове

• Screenshot 2022-02-03 at 21-01-51 Web-Tourist net.png
    Screenshot 2022-02-03 at 21-01-51 Web-Tourist net.png
    179.3 KB · Преглеждания: 5
В превода има правописна грешка:
Видяно последно
преди 2 минути · Разгледжа форумния списък

Както казах - успехи. С каквото може ще помагаме :)
Мерси много. Оправено е. Да, превод на над 400 стринга си казва думата. :)

EDIT: Между другото опцията за известия към форума също е много полезна (поне за мен) +10
Добре върви. Айде успехи и от мен, не знам дали съм ги дал, но все едно влизам в чисто нова спортна кола. ;)

Само не добавяй никакви модератори - всички до един не ставаха за нищо + че няма толкова контент че въобще да са нужни такива.
Който бил бил.

Back
Горе