Нов облик и бъгове по форума

@uphero събдомейните си бяха редиректнати от предните собственици

@muti редиректнати са старите форумни url

ПП - Иначе незнам дали сте следили но има и Progressive Web App вече (който в кобинация с пуш нотификациите работи като native app )
От къде да го дръпна? С това приложение на другия ви форум се родих.. много е удобно.

Сега забелязах, че след всеки отговор в тема в която съм писал получавам мейл. Не съм сигурен дали това е мн ок за дефолтна настройка, понеже не съм пипал нищо, не знам и дали е нарочно, просто да го имате предвид :)

От къде да го дръпна? С това приложение на другия ви форум се родих.. много е удобно.
Отвори форума през телефона, примерно с Chrome, след това отвори менюто в ляво горе. Долу трябва да има зелен бутон Install, това е. Виж дали се вижда при теб и пробвай. Сподели после какво се е случило.

Сега забелязах, че след всеки отговор в тема в която съм писал получавам мейл. Не съм сигурен дали това е мн ок за дефолтна настройка, понеже не съм пипал нищо, не знам и дали е нарочно, просто да го имате предвид :)
Ок, по принцип може да се отпишеш. И може всеки да си направи индивидуални настройки за профила. Не е много гот. За това ще видим да го премахнем. Но пък и на някои позабравили форума може да се върнат така. :)

Темата е ужасна, ако може да се добави още една бих се заел да я модифицирам като стария дизайн за които ни харесваше

Прикачени файлове

• 1643818096571.png
    1643818096571.png
    291.2 KB · Преглеждания: 14
Темата е ужасна, ако може да се добави още една бих се заел да я модифицирам като стария дизайн за които ни харесваше
Наистина ли ти харесва този дизайн повече? Хм, странно. Изглежда старичък, поне това е моето мнение. Имай предвид, че много работа е това бате. Не е само CSS, има и тук таме някоя палитра в админа да се пипа.

Ок, по принцип може да се отпишеш. И може всеки да си направи индивидуални настройки за профила. Не е много гот. За това ще видим да го премахнем. Но пък и на някои позабравили форума може да се върнат така. :)
Да, за старите ще е полезно, ако накой реши да види за какво иде реч, ама за новите си е голям гърч. Уж се отписах, ама май снощи пак ме наспами, ще го видим, може паралелно да са се случили нещата.

Просто предупреждавам :)

Да, за старите ще е полезно, ако накой реши да види за какво иде реч, ама за новите си е голям гърч. Уж се отписах, ама май снощи пак ме наспами, ще го видим, може паралелно да са се случили нещата.

Просто предупреждавам :)
Мерси много. Значи, виж си профила да не получаваш за всяка тема, а за съобщения само. Аз така съм го настроил при мен. Ще погледнем все пак. ;)

Това прилича на сайта, който правехме по труд и техника преди 20 години. Харесваше? Има ли и други с нарушено зрение? :)

Ако си толкова навит да те пуснат админите да пишаш.

Ако е така, всичко в името на потребителя. Но наистина ли ви допада? Изглеждаше доста поостареличко като визия. По принцип е мислено в тази насока, както ви вижда имаме два цвята лого, едното е бялото, което е мислено освен за дарк тема, така и за такава като сегашната или старата, която беше.

Аз лично ще си ползвам червената. И случайно ъпчето, ако му се занимава, ще помислим по въпроса. :)

Човек да не влиза за няколко дни и гледай какви работи се случват.

Помислих, че съм отворил нещо друго, хаха.

Харесва ми като цяло ъпдейта. Естествено отнема време докато се нагодиш на новия дизайн.
Успех с развиването.

Между другото благодаря за възстановените права, но като цяло нямам много време последно време, така че ако сметнеш да ги премахнеш обещавам да не се разсърдя.

Човек да не влиза за няколко дни и гледай какви работи се случват.

Помислих, че съм отворил нещо друго, хаха.

Харесва ми като цяло ъпдейта. Естествено отнема време докато се нагодиш на новия дизайн.
Успех с развиването.

Между другото благодаря за възстановените права, но като цяло нямам много време последно време, така че ако сметнеш да ги премахнеш обещавам да не се разсърдя.
Здравей. Хахаха. Добре си ни дошъл. Да малко нещата се промениха, мисля, че към по-добро. Свиква се в рамките на 2-3 дни. Имаме и тъмна тема, долу в ляво може да си я смениш, като стане вечер и си пред телефона с намалено осветление. :)

Благодарим много за хубавите думи и наистина това е целта ни, да го върнем както преди и дори да го развием още повече. Надявам се да удряте по едно рамо. :)

Също, ако нещо ви прави впечатление, може да пишете.

Да, доста се е променило (към хубаво мисля) местенцето тук и определено гледам, че започва отново активността му да се връща лека полека. Няма лошо, дори напратив. Хубаво е в нашия роден интернет да има такива места за взаимопомощ. Така де, да си помагаме за някои друг проект, по който сме закъсали или имаме нужда от малко акъл.

Дано повечко хроа оценят това, че хората (админите и потребителите) искат да върнат силната активност на форума, каквато е имала преди години. Не си спомням, да ме поправи някой, но може би преди повече от 5 години беше силно активен форума.

Аз също ще гледам с каквото мога да съм полезен. :)

Ще разгледам като се освободя. За сега изглежда да работи подобаващо.

За сега ми направи само впечатление, ако отидеш да търсиш по-стари постове на даден потребител.
Изглежда да изкарва теми, които потребителя е създал (в моя случай учудващо малко и все пак реалистично), но не може да открие всички постове. Винаги изкарва само създадените теми. Може би липсва някоя миграция или е бъгнато.

Иначе сайта зарежда бързо дори от UK.

Предвид, че си развил Предприемач за толкова години, вярвам че ще успееш да развиеш и този форум.

П.П. Изглежда да вади история на постовете създадени след миграцията към XenForo.

Последно редактирано:
Ще разгледам като се освободя. За сега изглежда да работи подобаващо.

За сега ми направи само впечатление, ако отидеш да търсиш по-стари постове на даден потребител.
Изглежда да изкарва теми, които потребителя е създал (в моя случай учудващо малко и все пак реалистично), но не може да открие всички постове. Винаги изкарва само създадените теми. Може би липсва някоя миграция или е бъгнато.

Иначе сайта зарежда бързо дори от UK.

Предвид, че си развил Предприемач за толкова години, вярвам че ще успееш да развиеш и този форум.

П.П. Изглежда да вади история на постовете създадени след миграцията към XenForo.
Много се радвам, че ти допада. Колкото до търсенето на стари постове: да, сърча захапва само след миграция, щом и тук на профила последните постове ти са само тези е така: https://web-tourist.net/members/revelation.26475/

Но пък за ключова дума работи: https://web-tourist.net/search/552/?q=хостинг&o=date

Явно тези заявки по юзър не са много нагласени от Xenforo. Сега видях, че при адванс сърча работи: https://web-tourist.net/search/553/ , но както каза - само за стартирани от потребителя теми.

Да, двамата с @coolice ще се постараем да развием и този, като за целта ще се опрем на опита си. Вашата подкрепа ще ни помогне много. :) Надявам се да влизате и да си пишете като едно време, а ние ще се постараем от наша страна да се чувстваме всички добре на това местенце. :)

Само да подсетя всеки, който иска да се възползва от функционалността на форума за смяна на аватара си, както и ховъра на профила си, нещо такова:

Screenshot from 2022-02-10 09-08-50.png

Готино е. Някой като даде с мишката върху снимката, ховър ефектът е това. Да напомня също така, че подписите са dofollow. :)

Успехи народе. Ако нещо има, пишете. Мерси още веднъж за всичко, което правите. :)

Като цяло е доста добре новото форумче.. Само малко ме дразни, че Latests posts е в сайдбара и трудно се четат заглавията на постовете, понеже падат на доста редове..

Може би ще е по-добре ако е някъде под менюто преди категориите.

Back
Горе