Нов облик и бъгове по форума

Също така забелязах, че когато даден пост се избере за модерация, му изчезват бутоните и текстовете понеже са със същия цвят като фона.

image_2022-02-10_122638.pngScreenshot_3.png

Също така забелязах, че когато даден пост се избере за модерация, му изчезват бутоните и текстовете понеже са със същия цвят като фона.

Виж файлът 334Виж файлът 333
Фикснато.

А за шрифта в сайдбара, може да го намаля, но няма да се вижда много. Много ли пречи?

Покрай тази активност ще взема да си изпрося едни модераторски права като дългодишен активен потребител :rolleyes:

ЕДИТ: (вероятно CSS/JS бъг: когато добавиш емотикона не успявам да добавям текст след нея трябва да е изтрия, за да мога да пиша след нея. :D

Покрай тази активност ще взема да си изпрося едни модераторски права като дългодишен активен потребител :rolleyes:

ЕДИТ: (вероятно CSS/JS бъг: когато добавиш емотикона не успявам да добавям текст след нея трябва да е изтрия, за да мога да пиша след нея. :D
Да, бъгче и ще излезе сигурно скоро фикс от xenforo. Но пиши си ги с клавиатурата. Освен акото не знам къв му е кода, дано не ми се налага да го ползвам. Ще видим за модераторските права. Само да го съгласуваме тук. Да, смятаме, че скоро ще има сериозна активност, което ще ни накара да разчитаме на такива като теб да удрят по едно рамо.

Много ми се иска още да натиснем с активността. Имаме много да наваксваме. :)

Да, смятаме, че скоро ще има сериозна активност, което ще ни накара да разчитаме на такива като теб да удрят по едно рамо.

Много ми се иска още да натиснем с активността. Имаме много да наваксваме. :)
Имай предвид, че форума си беше с единия крак в гроба. Възстановяване на активността ще си е предизвикателство, за което пожелавам само успех.

То е важно и цялостната идея, която замисляте. Едновремешната идея, която беше, за мен вече е изтъркана поради вече голямото наличие на материали в интернет. Създаване на прости уроци, например, няма да имат голяма стойност. Или поне не за напреднали програмисти. А създаване на уроци за напреднали ще е трудно да се създават поради факта, че те отнемат значително по-дълго време.

Мислим да наблегнем върху дискусии, взаимна помощ, споделяне на опит, решаване на проблеми, отколкото да се борим с СофтУни, другите академии, милионите видеа, безбройните сайтове за курсове. Тук идеята е малко по-различна и се надявам форума да е водещ, съдържанието от него и хората, които са тук. Има много повече смисъл.

Определено няма да е лесно, знаем го, но си е поредното предизвикателство, което не мисля да клекнем пред него. :)

Разбира се, ще отнеме малко време, но съм оптимистично настроен, аз и надявам се хората тук. ;)

За сега се движи добре. Толкова теми едновременно, които не са спам не се бе случвало с години. :D
Шегуваш се, нали ? Не ми казвай, че се е върнал малко и играта. Само може да ме радва това. :) Наистина. :)

Според мен още много работа има. Отворен съм и за предложения. Ще видим още колко време ще отнеме докато се върне на пълните му обороти.

В момента е живото доказателство, че няма такова нещо като невъзможни неща. Ако това успеем да го съживим, значи от тук натам може да открием и нещо по бързо от светлината. :)

Шегата на страна успехи. Квото може ще се навъртаме. Но е гот като започне да се връща стария чар на това местенце, почва леко се усеща. Не си въобразявам. ;)

Спомням си това местенце. Едно време често минавах от тук, но сега се регнат. Най-накравя някакво местенце, на което да споделяме някакви девелопърски главоблъсканици. Фейсбук и другите социални мрежи не са подходящи, заради наличнието на съркастични коментари, безполезни мнения и най-вече никаква анонимност при споделяне на проект, проблем или друго. А и какъв е смисъла от тези групи и страници, като всеки преди да пусне коментар там ги намира като отговор в месиндж борд сайтовете като stackoverflow или в някой друг девелопърски форум? Не ми е много ясна идеята, честно.

С две думи, момчета продължавайте в същия дух, аз също ше гледам да се навъртам, гледам има много интересни и полезни теми и съдържание. Кефя се когато хора споделят и помагат, а не се правят на интересни и много велики. За това и ме отблъснаха тези соцжиални мрежи. Позьори и надувки не ми се иска да чета, а готини хора в тясно и задружно общество в мрежата.

Успехи хора. ;)

Дяволски си прав, мой човек. Вчера ето какво се случва, на човек който си зададе въпроса Какво е rest api?

Screenshot_2022-02-10-23-09-36-168_com.facebook.katana.jpg

Нали, не че няма безброй материали и дефиниции, но това ли трябва да са отговорите. Никой мозък от там не се сети да пусне линк дори. Ако това някой мисли, че ще измести форумите и сайтовете като Stackoverflow, значи сме обречени. :)

И аз винаги съм си бил олд скул и затова си харесвам форумите, дискусионните бордове, бокмарк сайтовете и такива платформи, в които влизаш, търсиш си, четеш прилагаш, споделяш и пак се връщаш. А в същото време нямаш ангажимент към никой и нищо, с тел. номер, лични данни и каквото там ти искат всички, за да ти набият таргетираните реклами после като влезеш отново. :)

Благодаря много за думите, които изля и добре дошъл. Макар че като ти чета поста не си за първи път тук, ползвал си форума през годините. Надявам се "новото" местенце да ти попада.

Дяволски си прав, мой човек. Вчера ето какво се случва, на човек който си зададе въпроса Какво е rest api?

Затова винаги е добра идея за подобни въпроси първо да питаш Google :rolleyes: Че те взимат за мезе иначе.

В портала с уроци когато се натисне логото и бутона начало, водят до различни места.

Бутона начало води до https://uroci.web-tourist.net/nachalo/ вместо и той да води до / , а на тази страница не и работят шорткодовете..

Исках да попитам как се добавят нови уроци? Нещо не намирам такъв бутон или няма такава функционалност в момента?

PS: интересен футър иначе има 😅

Последно редактирано:
Затова винаги е добра идея за подобни въпроси първо да питаш Google :rolleyes: Че те взимат за мезе иначе.
И въпреки всичко е тъпа история. Да речем, че е по-смислен въпроса, какво се случва тогава: Отговарят му малцина, другите му се подиграват от рода на Топстер ти ли си, след това поста потъва, защото това представлява Фейса - потъващо съдържание, накрая идва някой, пита същото и му сипят отново, защото вече е питано това преди 2-3 седмици. Пълна глупост и не знам какво точно правят нормалмни хора там. Както писаха тук - търсят внимание и позират. :)

И въпреки всичко е тъпа история. Да речем, че е по-смислен въпроса, какво се случва тогава: Отговарят му малцина, другите му се подиграват от рода на Топстер ти ли си, след това поста потъва, защото това представлява Фейса - потъващо съдържание, накрая идва някой, пита същото и му сипят отново, защото вече е питано това преди 2-3 седмици. Пълна глупост и не знам какво точно правят нормалмни хора там. Както писаха тук - търсят внимание и позират. :)

Затова си изтрих фейсбука преди доста време.. Пък отделно, че алгоритмите им постоянно целят да ти загубят времето и да те накарат да седиш в тъпото им приложение или да ти продадат нещо от което нямаш нужда..

@deam0n , готово оправени са нещата. Нямах никаква идея какво са ложа във футъра, още нямам, но поне нещо да седи. Хоум линка е фикснат. И ако искаш да публикуваш, още си имаш права за това. Ако не успяваш да влезеш, просто си ресетни паса в WP системата, не тук. В случай, че не можеш, кажи ми да ти генерирам нова парола и да ти я пратя.

Затова си изтрих фейсбука преди доста време.. Пък отделно, че алгоритмите им постоянно целят да ти загубят времето и да те накарат да седиш в тъпото им приложение или да ти продадат нещо от което нямаш нужда..
Да, намалиха и рича на хората, за да може да си плащат, като по този начин да си стигнат до повече. И това за страници, които са си развивали натурално и нямат "мъртви души" там. Пълен цирк е станало. :)

Да. Повече от прав си. За мен лично там не се подвизават никакви IT-та, а обикновени комлексета, които по цял ден се чудят какви глупости да пишат. Около мен е пълно с девелопъри и тяхното влизане в социалните мрежи се случва предимно след работно време по 3 основни причини - да не изпуснат някой именник или рожденник, да видят снимки и постове на техни приятели, които не са виждали скоро и да си видят фида, защото са записани за определени страници и групи, от които черпят информация. Това е. Всичко друго е губене на време.

Имам един познат, който си изтри фейса, защото бил някъде, но казал на жена си друго, после някой решил да го тагне на снимката и ето ти засечка. Хахаха. И какво точно прайвъси имаш, кое му е хубавото да те знаят? Как се развиваш професионално в тези мрежи? Отговорите са никакво, нищо, никак. ;)

За това се радвам, че още съществуват местенца като това и силно се надявам да продължават и да имат още по-голям интерес. И слава Богу, че ги има тези мрежи, такива там където виреят не ни трябват тук. :)

Това е идеята все пак. Тук да си се пренесем със знанията и уменията. И да можем да помагаме на все повече хора. ;)

Back
Горе