Някой да направи едно хедърче/банерче или ...

porostorm

Registered
Някой по похватен с фотошопелата дали ще се навие да ми направи 1 банерче или хедърчр за сайта

www.RoverClub-BG.com идеи нямам никакви :?

Ео какво спретнах набързо. Скоро ще направя още.

roverbanner.gif

ето едно и от мен, не знам дали ще ти хареса но все пак...правил съм го набързо дано ти хареса
-------------------------------------------
hedar.jpg

-------------------------------------------

Aa пичове, велики сте :) ама аз ви помолих за Rover - MG не за Land Rover - Range Rover :?: Някак си ми се струва, че банер/хедър - чето трябва да не е е с точен модел а по-скоро марката на колата и нещо друго .. де да знам

http://img.yezzz.com/zm3350715.jpeg

m3 каза:
Ето едно с марката на колата.
rovverrrbann.jpg
Лудо е :shock: страхотно е напрво!!
Ако можеш да направиш същото, че с една от тези картинки или ако не е толкова трудно с всичките по едно :roll:

randomphp2bj8.jpg
randomphp3ov3.jpg
randomphpsa0.jpg

Много благодаря на всички заиграли се с моя банер/хедър :?:

Да, точно това искам, но неможе ли снимчиците да са оригинално разположени, че така ми стоят странно :roll:

untitled1cp9.png

Малко еднотипно и доста тъпо, но креативностто тези дни ми литна на некъде пък и кат за бързо толкова. :)

Значи последно нещо такова мисля, че ще е добре за хедър, пък другото за банер.
Та за хедъра:
head1wr3.jpg

ако можеш ти да го направиш така да е дълго и цялата малка снимчица да се вижда най-вдясно и в средата да пише Rover Клуб България и отдоло сайт и форум на българските Rover фенове. Дължината на хедъра да е някъде към 999px

Отново благодаря и на двамата!

Здравейте отново. Хедърчетата, които ми направихте преи време свършиха чудесна работа. Още веднъж благодаря на всички Ви. Но сега ми трябва банерче с размер 88 х 31.
Ако някой бъде така добър да спретне едно ще съм му много благодарен.

Става въпрос за този сайт: www.RoverClub-BG.com

Благодаря.

Back
Горе