Няколко въпроса за photoshop

CursedSoul

Registered
Здравейте, имам мерак да изуча photoshop-a но за целта би ми помогнало доста ако ми отговорите на няколко въпроса,

1.С коя версия на photoshop да започна CS2, CS3, CS4 ?
2.Колко време ще ми отнеме пълното изучване на всичко, според мен около 5-6 месеца но не знам може би по-малко или повече.
3. От къде мога да видя добри уроци за photoshop на който се обеснява от до като за начинаещ.
4. Трябва ли нещо друго да знам преди да започна ?

CursedSoul каза:
Здравейте, имам мерак да изуча photoshop-a но за целта би ми помогнало доста ако ми отговорите на няколко въпроса,

1.С коя версия на photoshop да започна CS2, CS3, CS4 ?
2.Колко време ще ми отнеме пълното изучване на всичко, според мен около 5-6 месеца но не знам може би по-малко или повече.
3. От къде мога да видя добри уроци за photoshop на който се обеснява от до като за начинаещ.
4. Трябва ли нещо друго да знам преди да започна ?

1.CS3 , добра е и не натоварва компютъра . Аз лично предпочитам CS4 , поради някои нови подобрения..
2.С това ... Всичко което искаш да изучиш .. 10 - 15 години.. ама и повече.. защото сичко нараства .. нови неща и тнт.. иначе работното място за 1 ден ако седнеш ще го научиш даже за няколко часа.
3.videotutorials-bg.com - аз лично предпочитам този сайт за Фотошоп и ти го препоръчвам .. вярно че няма толкова уроци колкото на photoshop-bg.com но се пак можеш да виждаш сичко най подробно как става .. и ти се обяснява.
4.Нети трябват други програми преди да го почнеш. Просто няма смисал , в коментара на @po_taka той ти препоръчва пайнт , можеби за да се научиш да боравиш с четка или да рисуваш .. но е безмислено , тъй като хем е по трудно в пайн , а пак в Фотошопа са улеснени нещата.

П.С успех с учението :)

ArchangelS каза:
CursedSoul каза:

Благодаря ти много, твоето мнение се оказа най-полезно до сега може ли само да те попитам от къде мога да видя видео уроците в посоченият от теб сайт защото аз като го отворя и зарежда това http://img267.imageshack.us/img267/60/90168247vk1.jpg и незнам къде да натисна за видео уроците. Благодаря +1

Да, това го разбрах но като вляза в сайта къде в менюто трябва да натисна за да гледам вече самите уроци !?

Edit: Да но излезе така, че в този сайт нито уроците ми се появяват нито и хедъра на сайта което е някак си странно. Както и да е уроци ще си намеря все от някаде. Благодаря ти дал съм ти +1.

adobe flash player изтегли .. той е няколко мегабайта.. и ще ти трябва за сички флаш неща в сайтовете. затова не ти излизат.

Мисля че ти трябват добри уроци които можеш да намериш тук. Аз лично предпочитам CS2 няма голяма разлика между другите и е наи лесна а за обучението доста ще ти трябва. :?:

Back
Горе