Обраха мегалан

Еми най-вероятно се вижда отвън какво има вътре... да няма да се лепнат за табелата "прмоции" и четат първо промоциите...

Dido_net каза:
Еми най-вероятно се вижда отвън какво има вътре... да няма да се лепнат за табелата "прмоции" и четат първо промоциите...

Мдам.
Така като гледам май и ключа са им били оставили отпред :D

Мда, кръгли идиоти, това са монитори, дето са 460лв бройката (нови в техномаркет и плесио) (знам какво говоря), а пц-тата не са кой знае какво - офис машини.. И единия замалко да го убие тока. За отключването - 100% имаха ключове!

Хахаха, тоя дето щеше да го шибне тока, разглоби компа догато го изнесе :D:D:D Ето това е "професионален крадец" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

С кразжбата на комютрите могат да целят срив на базата данни :) но не съм сигорен каде им е базата данни.

LiRiX каза:
С кразжбата на комютрите могат да целят срив на базата данни :) но не съм сигорен каде им е базата данни.
е малко тъпо изглежда да държиш база та данни на ПЦ-та дет секи може да ги строши
че и посред бял ден
влиза в офиса и почва да ги троши
как ще го спрат ?
не им е там базата данни

1во- тази кражба е не с цел да ги продадът, ами просто поръчка от конкуренцията...
2ро - такова нещо като да му вземат днк от супола няма, пък дори да го направят мислиш ли че имат някакъв архив с днк-а структурата на всеки човек в България, за да разберат кой е?

DJCharge каза:
@fena това беше майтап бре.. :mrgreen: много филми гледам :P
Бате, много CSI гледаш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Наистина ми изглейда правдоподобно да е поръчка от конкуренцията. А ако си пазят паролите за достъп до базата на тея пц-та, където и да е тя, може и да влязат и да я пометат. Ест, мегалан още щом са видяли офиса са изпосменили паролите :twisted:

Back
Горе