Онлайн игра

crazy_pi4

Registered
Имам онлайн игра в която като се регистрираш и записва ип-то и ако се опиташ да се регистрираш отново с това ип пише, че вече има регистрация, само че, как ще стане на тия на бтк примерно да не записва 127.0.0.1, а примерно им е 88.77.66.55 и при рестарт на модем им става 88.77.55.66 е така да записва...

да разграничава примерно 22.22.22.22 и при запис последната точка да става 22.22.22/22 и ако ако е равно на първото или на 2то да не дава рег.

Не ти не ме разбра... сега тия с динамично ип ги записва като 127.0.0.1, а аз искам да не е така, а както си им е ип-то примерно ако им е 88.88.88.88 да ги записва така, при рестарт на модем, ако ип-то му стане 88.88.88.87 да може пак да се регистрира и да не записва 127.0.0.1, а това ип

Вие не можете да ме разберете... то си е направено от 1 ип да не се регистрира повече от 1, обаче на тия с динамично ип го записва като 127.0.0.1, а аз не искам така... искам да се записва както си е точно ип-то..

Код:
$chek = mysql_query("SELECT * FROM `таблица` WHERE `ip`='$ip'")or die(mysql_error());
$chek = mysql_num_rows($chek);
if ($chek=='1') { echo 'Вече има регистриран потребител с това IP! <a href="index.php">НАЗАД</a>'; }
else {

и към mysql таблицата ти добави
Код:
`ip` VARCHAR(255) NOT NULL,

Пф.. добре ве аз ли не го убяснявам както трябва или... аз такъв скрипт си имам обаче, на тия с динамичните ип-та се записва ип-то като 127.0.0.1, и така само 1 от тях може да се регистрира... това съм го оправил, като съм написал скрипт, ако това ип е записано да го трие... за регистрациите както и да е, но 1 ип има право на 1 битка на 30 минути, и ако някой с динамично ип нападне друг, то така се записва ип-то 127.0.0.1 и през следващия половин час никой от тия с динамичните ип-та не може да напада... та въпроса ми е как да направя на тия с динамичните ип-та да не се записва 127.0.0.1 а както си им е ип-то

Back
Горе