G gergovprint Registered 15 Юли 2010 #1 Хранителни добавки // аминокиселини // протеин // креатин // витални гъби
K kalybg Registered 26 Юли 2010 #2 Пич ти май не си чел закона .... В България е забранено да се продават хранителни добавки по интернет ! Внимавай някой да не пусне оплакване ! P.S. Исках да продавам на Биопрограма хранителни добавки и ме спряха поради тази причина.
Пич ти май не си чел закона .... В България е забранено да се продават хранителни добавки по интернет ! Внимавай някой да не пусне оплакване ! P.S. Исках да продавам на Биопрограма хранителни добавки и ме спряха поради тази причина.
S SveXteZ Registered 26 Юли 2010 #3 kalybg каза: Пич ти май не си чел закона .... В България е забранено да се продават хранителни добавки по интернет ! Внимавай някой да не пусне оплакване ! P.S. Исках да продавам на Биопрограма хранителни добавки и ме спряха поради тази причина. Увеличете... Ако питаш мене някой те е излъгал, след като има толкова много магазини ... до сега да са спряли поне един голям.
kalybg каза: Пич ти май не си чел закона .... В България е забранено да се продават хранителни добавки по интернет ! Внимавай някой да не пусне оплакване ! P.S. Исках да продавам на Биопрограма хранителни добавки и ме спряха поради тази причина. Увеличете... Ако питаш мене някой те е излъгал, след като има толкова много магазини ... до сега да са спряли поне един голям.