Опит с реклами

Doris

Registered
Получавам разни предложения за реклама, сигурно имат някакъв ефект, обаче все ми изглежда твърде скъпо и несигурно. Ако имате опит с платени и безплатни реклами, моля посъветвайте ме.

Doris каза:
Получавам разни предложения за реклама, сигурно имат някакъв ефект, обаче все ми изглежда твърде скъпо и несигурно. Ако имате опит с платени и безплатни реклами, моля посъветвайте ме.

Не разбрах....
Какво ти предлагат? Да те рекламирет или ти да ги рекламираш?

Кое е скъпо и какво точно ти предлагат.

Предлагат ми реклама на моя сайт.
Например, включване в XML система за стоки
screenshot.png

Doris каза:
Предлагат ми реклама на моя сайт.
Например, включване в XML система за стоки
screenshot.png

Знам ти сайта.
Предлагаш книги за ученици.

Искаш да продаваш книги и те се опитват да ти пробурат мега скъпа реклама.

Представи си дали е скъпа след като в туриста за да ти направя сериозна реклама струва 30 лв. на месец.

Но да речем, че туриста не е най доброто в момента по твоята
мога да ти дам друг сайт в който се търсят такива книги и влизат
по 500-600 човека за да търсят теми по литература за училище
от 5 до 11 клас.

Ти не забелязваш такива неща но аз знам къде може да се реализираш реално и да правиш реални продажби на такива книги като вложиш 20 пъти по малко пари за 20 пъти по големи продажби.

Сега в момента да закупиш място в някой сайт е почти безсмислено.
В момента никой не търси литература за училише.
Идеята е да се вкл=чиш края на август до края на юни.
Наблюдавам сайтове в които правят по 1000 влизания от гоогле за търсене на литература за училише или някакви материали.

С такива сайтове трябва да се свържеш и там трябва да налееш някакви пари.
Примерно 20-30 лв. на месец за банер мисля, че е достатъчно (макар други да не мислят така).

Ето ти жокер с кой трябва да се свържеш :

Гледай сега стгатистика на сайт.
Само влизания от гоогле за един ден са над 1000 и всички търсят някаква литература или тема за да си вържат контролното.
Те търсят литература а не банички.

http://www.tyxo.bg/?ID=1063&show=keywords&period=day:2007-05-30

И това е през целялата учебна година.
Сега влзианията са с 6 пъти по малко но ще дойде момент когато
ще почнат пак да търсят подобни думи и пак сайта ще си
върне посещенията.

Така трябва да мислиш когато става въпрос за реклама на сайта ти.

Между другото 80 лв. в дир.бг не е чак толкова много на месец.
Аз не видях, че е в дир.бг.
Но 20 лв. на ден просто е много и според мен няма да може да
ги изкараш.

Все пак не продаваш апартаменти нали?
С драбни сумички не става голям оборот.
Ако продаваш трактори е друго.
Продаваш един трактор за 2 месеца и си избиваш парите за всички
реклами за една година ама с учебници е трудничко.

Имам се с почти целия екип на webleit.com и съм модератор там, ако искаш може да говоря с някои от администратори, ако решиш да правиш реклама. И отново админа посочи правилното място за твоята реклама ;) (сайт-книжарница...)

:) Благодаря за предложенията! Ще се възползвам. WT e посещаван от много ученици, макарче най-сериозните ми клиенти са майките на учениците и те самите може да търсят учебници.
Аз още миналото лято исках да пробвам реклама във WT като осигуря награда за играта на NetCutter и доста ЛС си разменихме, но не се разбрахме.

80 лв. + 100 лв.начална такса не са за дир.бг, а за маркет.дир.бг - интернет магазин, в който са събрани разнообразни стоки от други магазини и в крайна сметка дава линкове /редирект/ към тия магазини.

Аз бих ти препоръчал да пробваш Гугъл Адурдс - Можеш да си направиш таргетирана рекламна кампания и ще ти излезе много по-евтино отколкото рекламите на дира

Back
Горе