GOTI Registered 16 Юни 2012 #1 Направих си SEO за форума но немога да му оправя настроиките за да го пусна в действие. Като го пусна и ми дава постоянно грешни линкове. Молбата ми е към знаещите да направят урок със снимки или видео как да се направят настроиките в админ панела. Благодаря предварително
Направих си SEO за форума но немога да му оправя настроиките за да го пусна в действие. Като го пусна и ми дава постоянно грешни линкове. Молбата ми е към знаещите да направят урок със снимки или видео как да се направят настроиките в админ панела. Благодаря предварително
C Cenov Registered 17 Юни 2012 #3 GOTI каза: На никого ли не му се занимава да помогне с настроиването Увеличете... Кажи какъв точно е проблема, кое не можеш да настроиш?
GOTI каза: На никого ли не му се занимава да помогне с настроиването Увеличете... Кажи какъв точно е проблема, кое не можеш да настроиш?
GOTI Registered 17 Юни 2012 #4 Ами каквото и да направя излиза че е невалиден адрес Примерно : форум/начало/ново-начало И ми дава че няма такава страница :lol: Ръчках ръчках ама немога а и незнам как да го наглася.
Ами каквото и да направя излиза че е невалиден адрес Примерно : форум/начало/ново-начало И ми дава че няма такава страница :lol: Ръчках ръчках ама немога а и незнам как да го наглася.
GOTI Registered 25 Юни 2012 #5 Никои ли не разбира от phpBB SEO ??? Моля направете урок или кажете как да го пусна в действие .... :arrow:
Никои ли не разбира от phpBB SEO ??? Моля направете урок или кажете как да го пусна в действие .... :arrow: