Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
btw нали не очакваш че всеки 2-ри филм ще е 3D?Remember каза:Купих си 3D очила,но не знам от къде да намеря 3D филми..
Да,това ми беше първото място,което търсих,но от там всички филми сам ги гледал обаче не на 3D ..Има някои филми,като Saw 7 3d , Step up , които ги няма в Zamunda,но са излезнали или са с прекалено лошо качество..Очилата ми са Red/CyanYapy каза:замунда ? пишеш 3D в търсачката и ще излезнат![]()
Е, трябва да се чака ... Все пак свали някой филм и виж дали се вижда 3D.Remember каза:Да,това ми беше първото място,което търсих,но от там всички филми сам ги гледал обаче не на 3D ..Има някои филми,като Saw 7 3d , Step up , които ги няма в Zamunda,но са излезнали или са с прекалено лошо качество..Очилата ми са Red/CyanYapy каза:замунда ? пишеш 3D в търсачката и ще излезнат![]()
Имаш предвид да си сваля филм с лошо качество и да си го конвертирам в по-добро?Ако това искаш да кажеш кажи какHunteR каза:Конвертирай си ги сам.
Гледай ги със Stereoscopic Player-а.
Пробвах,но качеството е ужасно и не се вижда хубаво на 3D ;[HunteR каза:Не, имам предвид да го конвертираш от 2Д в 3Д.
Всъщност няма смисал да го конвертираш.
Stereoscopic Player-а предлага възможност автоматично да ти възпроизвежда 2D фимите в 3D.
Днес и това пробвах..пак е с лошо качество :[rosko каза:Ами изтегли си ХД филм и накарай процесора да се поизмъчи.![]()