L Learned Registered 23 Декември 2010 #1 Имам проблем с принтирането под windows 7 уж всичко е свързано както трябва и всичко е точно но не иска да няма нещо по спецялно под windows 7 или?
Имам проблем с принтирането под windows 7 уж всичко е свързано както трябва и всичко е точно но не иска да няма нещо по спецялно под windows 7 или?
L Learned Registered 23 Декември 2010 #3 Какво има да описвам всичко правя както си трябва но не тръгва! Едит: Сега ми излезе USB Printer status is not availabe!
Какво има да описвам всичко правя както си трябва но не тръгва! Едит: Сега ми излезе USB Printer status is not availabe!
W WildFire Registered 23 Декември 2010 #6 Мисля, че иска да каже, че не му тръгват драйвърите, които са за Windows XP на Windows 7? Ако е така виж името си на принтера и намери драйвъри, които да тръгват под Windows 7, ако неможеш само дай името на принтера
Мисля, че иска да каже, че не му тръгват драйвърите, които са за Windows XP на Windows 7? Ако е така виж името си на принтера и намери драйвъри, които да тръгват под Windows 7, ако неможеш само дай името на принтера