Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Guest каза:Трябва ми такъв мод,гледал съм в други форуми,но не го намирам никъде? :idea:
Този мод до колкото разбрах не е за даване на точки когато някойdjvato каза:Cash Mod е решението :
лично съм го ползвал :
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=94055
да след като пишеш тема мнение ти дава точки ЛС и т.н. администратора може да променя добавя и едитва точки на потребителите всичките модове свързани с точки пари и такива работи изискват кеш мод ... а кеш мод преведено кеш означава париxainiken каза:Този мод до колкото разбрах не е за даване на точки когато някой ти помогне ами е за даване на точки при нова тема или греша ? :lol:
djvato каза:да след като пишеш тема мнение ти дава точки ЛС и т.н. администратора може да променя добавя и едитва точки на потребителите всичките модове свързани с точки пари и такива работи изискват кеш мод ... а кеш мод преведено кеш означава пари![]()
karma mod така се казваxainiken каза:djvato каза:да след като пишеш тема мнение ти дава точки ЛС и т.н. администратора може да променя добавя и едитва точки на потребителите всичките модове свързани с точки пари и такива работи изискват кеш мод ... а кеш мод преведено кеш означава пари![]()
То така при нова тема, отговор, лс според мене е безсмислено. :lol:
По добре ще е като някой ти помогне за нещо и да му дадеш 1 точка в знак на благодарност![]()