От къде мога да си видя сметката на дебитната карта онлайн?

sharkk

Registered
От къде мога да си видя сметката на дебитната карта онлайн? презинтернета (Безплатно) името на банката е Уникредит Булбанк (UniCredit Bulbank)
МерсИ Предварително!

Аз също мислих да пускам такава тема, но да се възползвам от тази. Аз също искам да разбера от къде мога да я проверя но по-важно ми е да разбера кой колко пари ми е превел. Банквата от която съм си извадил дебитната карта е "Общинска Банка ЦУ" :)

Дано не сме сметне за оффтопик , но защо реши(хте) да питате в раздела ИТ Новини ?

П.П. В сайтовете на банките няма начин да няма такова меню.

Аз бях наотворил няколко форуми и 10-на теми и не забелязах че е постната в този раздел. :) Ако може някой да я премести... ще сме му благодарни :)

Информацията е приета. Проверете Вашия e-mail адрес и следвайте получените инструкции.

Тази заявка за регистрация ще е валидна 2 дни. :(

Карти и микросметки --> Регестрирайте Вашата карта чрез информация от банково извлечение --> четеш и попълваш :)

направих сичко както написа, зареди ми някакви неща и ми искара какво съм попълнил и сега?

Не те знам какво си правил. Аз си го настроих и вече си бачка без проблеми. Харесва ми факта че мога да си проверявам сметката без да ходя до банкомата. 8)

Back
Горе